Frumoasa Raluca Tănase își sărbătorește ziua de naștere într-o destinație exotică. Surorile Bambi s-au reunit într-o fotografie

Au făcut furori în lumea muzicală românească pe când se numeau Bambi, iar în prezent frumoasele Raluca și Denisa, care arată acum aproape gemene, au propria lor afacere și au renunțat la cântat.

Frumoasa Raluca Tănase își sărbătorește ziua de naștere într-o destinație exotică. Surorile Bambi s-au reunit într-o fotografie

instagram

Acum ele se bucură de o frumoasă vacanță în Dubai, chiar de ziua Ralucăi. Ieri, frumoasa blondă a împlinit 36 de ani și a sărbătorit cu sora ei, Denisa pe o plajă, departe de frig și iarnă. Raluca a postat o fotografie pe contul ei de Instagram, mulțumindu-le tuturor pentru urări.

“Recunoascatoare 🙏Pentru ce am, pentru ce sunt in prezent. Pentru oamenii care ma iubesc cu adevarat 😍 Astazi am sarbatorit un dublu majorat 😝🤣
Va multumesc pentru toate mesajele frumoase pe care mi le ati trimis 🤗”, a scris ea în descrierea fotografiei.

Trupa Bambi

Trupa Bambi a luat naștere în 1999, iar în 2000 fetele au lansat primul videoclip al lor, pentru piesa Doi ochi căprui. Formația de muzică pop a cunoscut un succes răsunător, iar în 2011 au câștigat Discul de Aur pentru unul din albumele lor. Trupa s-a destrămat în 2015.

După despărțirea trupei, când fetele aleseseră să aibă proăriile proiecte muzicale, Denisa a fost cea care a declarat că trupa Bambi nu mai funcționează așa cum își doreau și au ales drumuri separate.

Potrivit spynews, în 2019, Denisa a explicat: „Noi suntem de foarte mulţi ani în faţa voastră şi în timpul ăsta este deja clar. Fiecare dintre noi este o femeie independentă, cu direcţii diferite atât din punct de vedere personal, cât şi profesional. Artistic suntem împreună, dar ne vom dori să facem şi anumite proiecte separat. De exemplu, ei îi place muzica populară. Eu nu cânt bine muzică populară (…) Şi am zis de ce să ne mai forţăm într-o capsulă care nu ne mai reprezintă atât de mult pe noi, ca individ. Pentru că şi asta contează foarte mult”.

Denisa și Raluca au nouă pasiune

Denisa și-a deschis propria ei afacere, având un brand de cosmetice și parfumuri lansat recent și în România, dar și în alte țări din Europa. Pentru a crește vânzările în acest an dificil pentru toți, Denisa a apelat la automatele de beauty, care au înregistrat un succes total.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

”Această idee mi-a venit acum șase luni, în urma unor obstacole legate de forță de muncă. Vom avea în aceste automate, realizate în China, nu numai parfumuri, ci și creme, și vor fi amplasate în centrele comerciale din Brașov, Cluj, Timișoara și București”, a declarat Denisa Tănase pentru click.ro.

Frumoasa blondă a mai mărturisit că duba pe care o folosea odată în concerte o folosește acum pentru a transporta parfumurile.

”N-am mai avut concerte, nu sunt nunți și nici zile de oraș. Și Raluca, sora mea, mă ajută, a prins gustul parfumurilor”, a mai spus ea, conform click.ro.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri