Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ce se întâmplă la mormântul Denisei Manelista! Descoperirea neașteptată făcută de fani, la trei ani de la decesul artistei

S-au împlinit trei ani de la moartea celebrei cântărețe Denisa Manelista, răpusă de o boală cruntă la vârsta de doar 27 de ani. Familia a făcut un gest emoționant, în amintirea tinerei. Ce a apărut la mormântul Denisei Manelista?

Denisa Manelista a murit în urmă cu trei ani, răpusă de cancer

În urmă cu trei ani, Denisa Răducu se stingea din viață la vârsta de doar 27 de ani, din cauza unei boli necruțătoare. Celebra cântăreață din România a aflat că suferă de cancer de ficat când medicii nu au mai putut face multe pentru a o salva.

DESCOPERIRE NEAȘTEPTATĂ LA MORMÂNTUL DENISEI MANELISTA

Chiar și acum, fanii celebrei Denisa Manelista îi aduc omagii și vorbesc în cuvinte de laudă despre ea, în special pe paginile de Facebook dedicate acesteia.

citește și: Fanii au rămas fără cuvinte! Ce studii avea Denisa Manelista, de fapt

Familia regretatei cântărețe este la fel de îndurerată și astăzi și se leagă de orice amintire cu Denisa Manelista, pentru a putea depăși suferința.

La trei ani de când fanii au aflat că Denisa Răducu a pierdut lupta cu boala, familia și apropiații au făcut un gest emoționant: au refăcut mormântul, după ce acesta fusese distrus în urma unui incendiu.

Ce se întâmplă la mormântul Denisei Manelista! Descoperirea neașteptată făcută de fani, la trei ani de la decesul artistei

Denisa Manelista a murit în urmă cu trei ani, răpusă de cancer

„Am decis să facem un mormânt elegant, așa cum a fost Denisa pe când trăia. Dar am ales alte culori pentru piatra funerară și, pe partea din față, în piatră, este gravat chipul ei, iar pe spate este așezată fotografia ei favorită”, a declarat Adelina, sora regretatei Denisa Manelista, pentru cei de la wowbiz.ro.

citește și: ​Averea Denisei Manelista a fost un șoc pentru familie! Ce au descoperit rudele în conturile regretatei artiste

Refacerea mormântului a costat în jur de 12.000 de euro, spun rudele, care au dezvăluit că tot în amintirea Denisei Manelista vor termina lucrările începute de tânără la casa visurilor sale.

„Noi o să ne mutăm în casă mai încolo, la bătrânețe, după ce ne vom întoarce din Spania, dar important este să terminăm și să arate totul așa cum credem noi că și-ar fi dorit și Denisa. Până acum investiția în imobil a ajuns la circa 40000 de euro, dar cred că la final, cu finisări cu tot, va costa totul peste 100.000 de euro”, a declarat Florian, cumnatul Denisei, pentru sursa menționată anterior.

Recomandari