Fanii au rămas fără cuvinte! Ce studii avea Denisa Manelista, de fapt

În urmă cu trei ani, Denisa Răducu se stingea din viață la vârsta de doar 27 de ani, din cauza unei forme agresive de cancer. Fanii au surprinși atunci când au aflat ce studii avea cântăreața, de fapt!

Ce studii avea Denisa Manelista, de fapt

Celebra cântăreață din România a aflat că suferă de cancer de ficat când medicii nu au mai putut face multe pentru a o salva.

CE FACULTATE A FĂCUT DENISA RĂDUCU

Chiar și acum, fanii postează des fotografii și mesaje în amintirea celei pe care au admirat-o.

CITEȘTE ȘI: Averea Denisei Manelista a fost un șoc pentru familie! Ce au descoperit rudele în conturile regretatei artiste

Surprinzător este faptul că, deși avea zeci de concerte și evenimente, tânăra artistă era foarte silitoare și se ținea de carte, dorindu-și să aibă o meserie, pe lângă cea de cântăreață.

Fanii au rămas fără cuvinte! Ce studii avea Denisa Manelista, de fapt

Ce studii avea Denisa Manelista, de fapt

„Mă duc la şcoală, deşi acum este puţin mai greu cu timpul că trebuie să fac loc în program şi pentru înregistrări şi concerte. Mă bucur că m-am mutat la Bucureşti că pot merge şi la un liceu mai bun şi mai târziu la facultate.

citește și: Denisa Răducu şi-a făcut toată familia să plângă înainte de a-și da ultima suflare. Ce mesaj a transmis de pe patul de moarte

Vreau să am şi o diplomă că nu pot risca să mă bazez numai pe muzică. Am citit cazuri de cântăreţi care au rămas fără voce, aşa că trebuie să am şi o variantă de rezervă”, spunea Denisa Răducu în urmă cu câțiva ani, într-un interviu, conform celor de la Spynews.

Denisa Răducu a absolvit Colegiul Tehnic "Petru Rareș" din Capitală în anul 2008, la specializarea "tehnician chimist de laborator" și ulterior a absolvit Facultatea de Drept.

Ultimele știri