Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Detalii de culise din divorțul momentului. Ce avere au de împărțit Raluca și Walter Zenga

Raluca și Walter Zenga sunt în plin proces de divorț. De-a lungul timpului s-a speculat mult pe seama separării dintre cei doi, iar acum Walter a și confirmat că da, vor divorța și pornesc pe drumuri separate.

Raluca Zenga și cei doi copii

Instagram

În cei 17 ani de relație, cei doi s-au plimbat în cele mai exclusiviste locuri din lume, au locuit în cartiere rezidențiale unde stau numai bogătașii și acest lucru s-a datorat faptului că antrenorul a câștigat mulți bani din fotbal de-a lungul carierei, potrivit Antena Stars.

Acum, la divorț, bunurile materiale se vor împărți. Cum și în ce fel, numai cei doi știu, un lucru este însă cert, copiii sunt cea mai de preț comoară a soților Zenga, iar ei trebuie să primeze chiar dacă părinții se despart.

Walter Zenga este cel care a spus clar și răspicat că el și Raluca nu mai formează un cuplu și tot el a mărturisit în postarea de pe contul de Instagram că nu-și mai recunoaște soția și că libertatea pe care i-a oferit-o s-a întors cumva împotriva relației lor.

Momentan Raluca Zenga nu a avut nicio declarație publică legată de acest subiect, doar a publicat un story pe Instagram în care și-a asigurat fanii că trece cu zâmbetul pe buze peste aceste momente dificile din viața sa.

Recomandari