Antena Căutare

Detalii picante din dormitorul lui Jennifer Lopez și al lui Ben Affleck. Ce îl obligă artista sa facă pe viitorul soț

Ce așteptări are Jennifer Lopez de la viitorul ei soț în dormitor. Totul apare în contracul prenuptial.

colaj foto jennifer lopez cu ben affleck la plimbare pe strada, ben affleck obosit la vizionari de case și jennifer lopez cu ben affleck la premiera filmului the last duel Galerie
Ce îl obligă Jennifer Lopez pe Ben Affleck să facă în intimitate

Jennifer Lopez și Ben Affleck se pregătesc să meargă spre altar, dar nu înainte de a stabili condițiile pentru mariajul lor. Dacă prima dată relația lor a avut de suferit, acum artista vrea să se asigure că nu mai există loc de neînțelegeri așa că va trece în contractual prenuptial totate dorințele ei. Chiar și cele din intimitatea lor.

Ce îl obligă Jennifer Lopez pe Ben Affleck în intimitate

Faptul că Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat un contract prenupțial nu este ceva anormal în lumea showbiz-ului international. De cele mai multe ori, acest lucru se întâmplă pentru că vedetele, cu încasări de ordinul milioanelor de dolari, vor să își securizeze averea adunată de-a lungul anilor.

Însă, în cazul celebrului cuplu, un alt detailu a atras atenția, potrivit American Post. În contractul prenupţial, pe care artista îl obligă pe logodnicul său să-l semneze, sunt stipulate și îndatoririle lui conjugale. Mai exact, diva îl obligă pe acesta să facă amor de cel puțin 4 ori pe săptămână.

Citește și: Jennifer Lopez a spus adevărul despre despărțirea de Ben Affleck în 2004. Care a fost motivul real

Cât costă inelul de logodnă cu care Ben Affleck a cerut-o în căsătorie pe Jennifer Lopez a doua oară

La începutul acestei luni, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au bucurat fanii cu vestea cea mare. După ce, cu mulți ani în urmă au format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood și urmau să se căsătorească, cei doi s-au logodit din nou.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost pozați în mașină. Ce mănâncă atunci când uită de diete

Potrivit specialiștilor, se pare că actorul s-a întrecut pe el însuși cu inelul de logodnă pe care i l-a oferit a doua oară. Bijuteria este una foarte rară și estimată la câteva milioane de dolari. Deși la prima vedere pare un smarald, datorită culorii, potrivit Page Six, inelul are un diamant verde de 8,5 carate.

„Dacă este într-adevăr un diamant verde, atunci sunt uluit”, a declarat CEO-ul Diamond Pro, Mike Fried pentru Page Six. „Un diamant verde de această dimensiune este incredibil de rar și ar depăși valoarea inelului de logodnă anterior. Aș evalua inelul cu mult peste cinci milioane de dolari și ar putea ajunge la o valoare mai mare de 10 milioane de dolari”.

Ce avere are Jennifer Lopez

Având în vedere averea pe care Jennifer Lopez a reușit să o strângă de-a lungul anilor, nici nu este de mirare că artista îi cere viitorului soț să semneze un contract prenupțial. Potrivit Forbes, doar anul trecut, diva a castigat nu mai putin de 43 de milioane de dolari. Astfel, averea ei totala este estimata undeva în jurul sumei de 400 de milioane de dolari.

Nunta va avea loc în viitoarele luni, sau cel mai târziu în anul 2023 și deja au început căutările pentru o casă nouă în care să se mute împreună. Jennifer Lopez are doi copii, Max şi Emme, de 14 ani, din căsnicia cu cântăreţul Marc Anthony (53 de ani), care a durat între 2004 şi 2014. În același timp, Ben are trei copii, Violet, de 16 ani, Seraphina, de 13 ani, şi Samuel, de 10 ani, din căsnicia cu actriţa Jennifer Garner (49 de ani), care a durat între 2005 şi 2018.

Cum a descris Delia destinația unde care a sărbătorit Paștele. Ea și soțul ei au ales diferit și scump... Simona Gherghe, pentru prima oară la tv alături de cei doi copii ai ei. Despre ce au discutat în platoul Observatorului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x