Antena Căutare

Jennifer Lopez a spus adevărul despre despărțirea de Ben Affleck în 2004. Care a fost motivul real

Jennifer Lopez a spus adevărul despre despărțirea de Ben Affleck în 2004. Artista este extrem de discretă cu viața personală, dar acum, invitată la mai multe conferințe de presă pentru promovarea fimului Marry Me, artista a dat câteva detalii despre povestea ei de dragoste.

Jennifer Lopez a spus adevărul despre despărțirea de Ben Affleck în 2004. Care a fost motivul real
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cei doi au fost surprinși alături de copiii lor | Getty Images

Presa tabloidă a fost mereu atrasă de aceste detalii picante din viața sa. De-a lungul timpului, atât Jennifer Lopez, dar și Ben Affleck s-au confruntat cu mai multe probleme pe plan sentimental. Chiar dacă este o artistă desăvârșită, JLo a fost adesea pusă la zid pentru alegerile din viața de familie, scrie JustJared.

„A fost brutal”, a spus JLo pentru Rolling Stone despre controlul cu care s-a confruntat. „A fost brutal. Este unul dintre acele lucruri pe care le îngropi foarte adânc. Trebuie să poți merge mai departe și să te ocupi de cariera ta”.

Află de aici de s-au despărțit cu câteva zile înainte de nuntă!

Cu cine se iubește Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, și cu ce vacanțe a surprins-o pe iubita lui... Gabriela Cristea a ajuns la spital în urma unor dureri de spate. Ce au pus-o medicii să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x