Căutare Live

Detalii surprinzătoare despre membrii Familiei Regale britanice. De ce nu au voie să dea autografe

Detalii surprinzătoare despre membrii Familiei Regale britanice. De ce nu au voie să dea autografe

Detalii surprinzătoare despre membrii Familiei Regale britanice. De ce nu au voie să dea autografe

profimedia

Membrii Familiei Regale britanice sunt celebrități pentru restul lumii și oricine și-ar dori o fotografie și un autograf de la ei. Din păcate, regulile casei regale nu le permit membrilor familiei regale să semneze autografe pentru fani.

Kate Middleton și Meghan Markle sunt printre cele mai celebre personalități ale casei regale britanice. Cu toate acestea, ele nu vor semna niciodată autografe. Potrivit publicației Travel & Leisure, când un fan i-a cerut Prințului Charles să îi dea un autograf, dar el a mărturisit: “Scuze, nu am voie să fac asta”.

Ceea ce oamenii nu știu este adevăratul motiv din spatele acestei interdicții. Membrii familiei regale nu au voie să dea autografe pentru propria lor siguranță, pentru ca cei din jur să nu știe cum ar putea falsifica aceste semnături.

De ce nu au voie membrii familiei regale să dea autografe

În ciuda acestei reguli, la evenimentele oficiale, membrii familiei regale au putut semna cărțile de invitați de la intrare. Așadar, nu e ca și când ei nu și-au pus niciodată semnătura pe o foaie de hârtie.

Chiar dacă fanii familiei regale nu pot obține autografe, Prințul William, fiind unul dintre membrii familiei britanice care e cel mai încântat de astfel de întâlniri cu admiratori, se oferă să facă un selfie sau să dea fist bump cu cei curioși să îl vadă în persoană și să interacționeze cu el.

Surse apropiate ale casei regale spun că Regina Elisabeta a II-a nu vede cu ochi buni ideea de a face selfie-uri cu admiratorii casei regale. Cu toate acestea, mai mulți membrii ai familiei regale britanice au fost surprinși încălcând această regulă, în special Prințul William.

Aceasta nu este singura regulă pe care monarhul Marii Britanii și rudele sale trebuie să le respecte. Casa Regală a Marii Britanii le-a interzis mai multe lucruri care pentru restul oamenilor sunt banale.

Lucruri banale pe care Regina Angliei nu le-a putut face niciodată în viață ei

Deși oricare alt cetățean britanic este îndreptățit să își exprime opinia politică, Reginei îi este interzis să aibă opinie politică. Ea trebuie să rămână neutră din punct de vedere politic și nu are voie să voteze sau să susțină un candiat politic. Cu toate acestea, uneori Regina Angliei a mai încălcat regulile, dar nu cu privire la lumea politică din Marea Britanie.

Pentru majoritatea dintre noi, petrecerile sunt un motiv de relaxare, dar nu și pentru Regina Angliei, o personalitate mereu ocupată. Nu a avut niciodată dreptul să își aleagă parteneri de dialog în timpul petrecerilor sau balurilor la care a participat. De regulă, Regina Elisabeta începe prin a discuta cu persoana din dreapta ei și apoi trece la persoana din stânga ei.

Deși este o celebritate, Regina Angliei nu a avut niciodată voie să își facă propria semnătură cu pixul pe hârtie. În 1954, o felicitare de Crăciun pe care Regina și Prințul Philip au semnat-o a valorat în jur de 5.800 de dolari tocmai pentru că aceștia au încălcat regula autografului impusă de casa regală.

Orice mamă și-ar dori să poată alege numele copiilor săi la naștere, dar acesta nu este și cazul Reginei Elisabeta. Ea este mama a 4 copii, Charles, Andrew, Edward și Ann, dar nu le-a ales ea numele, ci totul a depins de o serie de factori. Numele lor au fost alese în funcție de alte personalități din istoria statului sau de numele rudelor.

Prima apariție a lui Meghan Markle după ce a suferit o pierdere de sarcină. Ce mesaj a transmis ducesa după avortul spon... Mihai Bendeac și-a pus sufletul pe tavă în noua sa carte “Jurnalul unui Burlac:Conversații cu Mama”. Ce gest umanitar fa...
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Horoscopul săptămânii 3 octombrie – 9 octombrie 2022 îi surprinde pe nativii zodiacului cu...
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022. Racii pierd o sumă mare de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac trebuie să fie atenți la...
Parteneri
Tort Napoleon regesc. Tort cu multe straturi și cremă fină
Catine.ro
Ultimele știri
x