Căutare Live

Dezvăluire BOMBĂ despre moartea Mădălinei Manole. Totul se SCHIMBĂ!!! „Mesajul de adio e DOVADA că Mădălina...”

Un cunoscut profiler din Canada de origine română a analizat detaliile sinuciderii Mădălinei Manole, unul dintre cele mai controversate și triste evenimente, care s-au petrecut vreodată în lumea artistică românească.

Într-un filmuleț pe care l-a postat pe internet, Mihaela Brooks a dezvăluit câteva detalii de-a dreptul șocante și care au în prim-plan mesajul de adio al îndrăgitei cântărețe.

„Un mesaj de adio a unei persoane, indiferent cand a fost scris – pentru ca un mesaj de adio se scrie cand exista ideatia de suicid – ii este caracteristic, ii este unic, are un proces cognitiv care nu are nici o caracteristica cu o alta persoana, mai ales cu o persoana care nu contempleaza suicidul, in cazul nostru Petru Mircea.

Interesant e nu numai ca sunt aceleasi cuvinte folosite: „a trebui”, „a se opri” si „aici” dar toate sunt folosite si in aceeasi ordine. Sa nu uitam ca declaratia lui a fost data in luna iulie si el sustine ca a gasit acel mesaj in luna august. Intrebarea este: cum de a stiut Petru Mircea ce o sa gaseasca si asta nu numai ca lexicon, cuvinte folosite, dar ne asigura in video ca aceasta se va dovedi ceva mai tarziu si s-a dovedit in luna august ca a gasit biletul (Petru Mircea: „Destinul ei, si asta se va vedea in timp, a fost exact destinul unui inger ratacit”).”

Adevărul despre boala de care suferă Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor! Monica Pop a spus cât este de periculoasă: ”... Mama Deliei, noi detalii despre starea de sănătate a lui Ion Matache! Ce se întâmplă cu tatăl artistei: ”A ieșit din spi...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri