Căutare Live

Dezvăluirile făcute de Alina Eremia urmăritorilor ei de pe Instagram. „Am fost victima unui atac”

Dezvăluirile făcute de Alina Eremia urmăritorilor ei de pe Instagram. „Am fost victima unui atac”

Dezvăluirile făcute de Alina Eremia urmăritorilor ei de pe Instagram. „Am fost victima unui atac”

instagram

Vedeta le-a transmis urmăritorilor săi de pe Instagram că recent a fost victima unui atac cybernetic. Alina Eremia le-a dezvăluit prietenilor săi virtuali că i-a fost hack-uit contul de Instagram și altcineva i-a răspuns la mesaje și la comentariile fanilor.

Astfel, artista le explica în postarea ei că dacă au primit cumva răspunsuri nepotrivite la mesaje sau comentarii, urmăritorii ei ar trebui să știe că nu ea a răspuns. Deși hacker-ul care e responsabil de această faptă nu s-a deovedit a fi violent sau agresiv în limbaj, artista se simte jignită de o asemenea faptă.

Pentru mulți cei care au primit atenția artistei preț de câteva clipe, acesta a fost ca un vis împlinit, fără să știe de fapt că altcineva se dă drept Alina Eremia.

Conform Spynews, Alina Eremia le-a mărturisit fanilor săi:

“Specialiștii recomandă să îți schimbi parola o dată la două luni. La toate conturile. E un sfat foarte bun, având în vedere că am fost victima unui atac cibernetic. Da, cineva s-a logat pe Instagram-ul meu și a început să răspundă oamenilor. Noroc că era relativ pașnic, adică a răspuns frumos, n-a răspuns urât. Cu toate astea nu e chiar ok. Adică mi se pare puțin deplasat. Cine a avut această inițiativă să n-o mai facă și a doua oară. Am schimbat parola. Am asigurat contul. Nu e fun să te trezești că ai răspuns unor oameni și, de fapt, n-ai răspuns tu. So, stop that!”

Alina Eremia și aniversarea sa

La împlinirea celor 27 de ani, artista a avut parte de numeroase surprize, de la membrii familiei și prieteni, până la colaboratori și echipa cu care lucrează.

Cel mai frumos cadou, pe lângp torturi și flori, a fost cel primit de la iubitul ei, Edi Barbu. Alina Eremia a primit un cadou emoționant, cu ocazia zilei sale de naștere. Artista a postat pe Instagram imagini cu noul său cățel, pe care l-a strâns pentru prima dată în brațe când animăluțul încă avea fundă roșie în jurul gâtului.

Cadoul a venit chiar cu o zi înainte de împlinirea frumoasei vârste. Prietenele ei nu au întârziat să-I transmită artistei urări și complimente pentru noul său prieten.

„Ce frumusețeee”, a scris prietena și fosta ei colegă de trupă, Sore.

Alina Eremia a participat la Marea Unire Zu

Alina Eremia a făcut show de senzație la Marea Unire Zu, unde a interpretat , trei piese româenști, care au scris istorie de-a lungul timpului: Sunetul Mai Tare de la Vița de Vie, DJ Vasile de la Zdob și Zdub și Banii Vorbesc de la Holograf.

Talentul și frumusețea Alinei i-a dat pe spate pe cei prezenți la evenimentul de pe 1 decembrie:

Mihai Morar: „Doamne, cât de frumoasă ești."

Daniel Buzdugan: „Miss România 2021 sau mai nou Miss Maldive", au fost cuvintele celor doi prezentatori, pentru Alina Eremia.

Alina Eremia a oferit un show total, demn de Marea Unire ZU 2020, iar la finalul prestației, câmtăreața a îngenunchiat în fața celor prezenți.

Alina Eremia a optat pentru o ținută spectaculoasă în seara Marii Uniri ZU. În cea de-a zecea ediție ZU, artista a ales o rochie lungă, neagră, din dantelă, la care a asortat mai multe bijuterii masive, din argint, o ținută accesorizată cu lanțuri și bocanci. Machiajul a fost unul puternic, dar care i-a pus frumos trăsăturile feței în evidență, iar părul a fost lăsat liber, pe spate, dar atent coafat.

Ținuta aleasă de Melania Trump pentru a le citi povești copiilor bolnavi din Washington. A impresionat cu apariția sa... Jocelyn Wildenstein are un iubit mai tânăr cu 27 de ani. Cum arată bărbatul cu care se iubește femeia-pisică...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x