Antena Căutare

Alina Eremia, show total pe scenă la Marea Unire ZU 2020. Ce a făcut la final a întrecut toate așteptările

Alina Eremia s-a numărat printre artiștii invitați la Marea Unire ZU și le-a oferit tuturor un show greu de egalat.

Alina Eremia a urcat pe scena Marea Unire ZU 2020 și a impresionat din primele secunde. Încă de când și-a făcut apariția în culise, artista a fost apreciată de către Vlad Drăgulin, care i-a mărturisit că îi vine foarte bine ținuta aleasă și că este extraordinar de frumoasă, dar a apreciat și vocea inconfundabilă pe care artista o posedă.

Mihai Morar și Daniel Buzdugan au fost și ei hipnotizați de frumusețea Alinei, iar aceștia au mărturisit că o voce ca a ei nu putea lipsi din cel mai mare concert al anului 2020.

Mihai Morar: "Doamne, cât de frumoasă ești."

Alina Eremia, show total pe scenă la Marea Unire ZU

Alina Eremia la Marea Unire ZU. Spectacolul oferit de artistă va fi greu de uitat

Antena 1

Alina Eremia a interpretat pe scena Marea Unire Zu 2020, trei piese cunoscute, apreciate și care au scris istorie de-a lungul timpului: Sunetul Mai Tare de la Vița de Vie, DJ Vasile de la Zdob și Zdub și Banii Vorbesc de la Holograf.

Faptul că este una dintre cele mai mari voci de la noi din țară este de necontestat. Alina a oferit un show total, demn de Marea Unire ZU 2020. La final, marea artistă a îngenunchiat în fața celor prezenți, iar cuvintele greu pot descrie ce s-a întâmplat pe scenă.

Alina Eremia a optat pentru o ținută spectaculoasă în seara Marii Uniri ZU. În cea de-a zecea ediție ZU, artista a ales o rochie lungă, neagră, din dantelă, la care a asortat mai multe bijuterii masive, din argint, o ținută accesorizată cu lanțuri și bocanci. Machiajul a fost unul puternic, dar care i-a pus frumos trăsăturile feței în evidență, iar părul a fost lăsat liber, pe spate, dar atent coafat.

"Miss România 2021 sau mai nou Miss Maldive", au fost cuvintele lui Daniel Buzdugan după ce Alina și-a terminat momentul.

Citește și: Alina Eremia, schimbare radicală de look. Cum arată artista în cea mai recentă imagine

Marea Unire ZU 2020

În fiecare an, de 1 decembrie, Radio ZU păstrează tradiția și invită pe scena Marea Unire ZU artiști români. De 1 decembrie, Ziua României, muzica veche se întâlnește cu muzica nouă. Astfel, artiștii cântă piese românești foarte cunoscute, care au făcut istorie și au intrat în topuri de-a lungul anilor. Prin vocile lor extraordinare, artiștii dau o nouă formă hiturilor nemuritoare.

În 2020, un an atât de dificil pentru artiști, Marea Unire ZU aduce cel mai mare concert din pandemie.

Marea Unire ZU împlinește în 2020 10 ani de la prima ediție. Pe scena de la Marea Unire ZU urcă 30 de artiști care se vor bucura să fie din nou alături de fanii lor, în fața unui public, într-un concert așa cum nu s-a mai văzut în anul 2020.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x