Dieta Valentinei Pelinel la 40 de ani, după două nașteri. Cum se menține în formă soția lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel rămâne una dintre cele mai frumoase vedete din România. Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit care este secretul trupului său impecabil la 40 de ani.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea

Instagram/Valentina Pelinel

Valentina Pelinel este considerată ca fiind printre cele mai atrăgătoare femei, care și după naștere își păstrează un corp minunat: „Nu există un anumit secret, ci o anumită disciplină de la care încerc să nu mă abat. Merg la sală de 4-5 ori pe săptămână, merg la masaj și terapii de întreținere corporală”, a spus Valentina Pelinel.

Blonda este mama a trei copii. Modelul a avut o sarcină cu un singur copil și ulterior una gemelară. Vedeta a născut cele două fetițe gemene la o clinică privată din București, pe 1 martie 2019.

Care este dieta Valentinei Pelinel la 40 de ani

Cu toate că a susținut în repetate rânduri că nu urmează o regulă scrisă undeva, frumoasa vedetă are un corp pe care puține femei îl au la vârsta de 40 de ani. Valentina Pelinel a declarat pentru actualitate.net că pune accent pe sport și pe o dietă echilibrată.

Vedeta a mai ținut să precizeze că nu se consideră foarte slabă, ci că are o greutate care o face să se simtă mai mult decât bine în pielea sa.

„Nu sunt așa slabă, am 65 kilograme, e greutatea la care mă simt bine. Merg zilnic la sală, fac sport în cursul săptămânii, cu mici excepții, asta daca plec din oraș. Măsura mea este S-M. Sunt pofticioasă și mănânc ce doresc, dar în ultimele luni chiar am fost atentă la alimentație, mai ales cantitativ, pentru că mi-am dorit să ajung la greutatea mea de 65 de kilograme", a spus Valentina Pelinel.

Cum a reușit soția lui Cristi Borcea să scape de kg în plus după sarcină

Ca orice femeie care a devenit mamă, Valentina Pelinel s-a confruntat cu kg în plus după ce a adus pe lume două vieți. Soția lui Cristi Borcea a declarat pentru aceeași sursă că în urma nașterii celor două gemene a rămas cu aproximativ trei kilograme în plus.

„Rămăsesem cu 2-3 kg de care nu mai scăpam după nașterea fetițelor și până la urma am reușit. Mie îmi și place să fac mișcare și știi că mă antrenez cu prietena mea buna, Luminița Nicolescu. Și în timpul sarcinilor a făcut mișcare cu mine. Asta e greutatea la care mă simt eu bine, 65 kg. Le-am dat în timp și rămăsesem cu 2-3 kg.

La Milan am luat 26 kg și la fetițe 29. Le-am dat repejor în timpul celor 6 luni de alăptat la fiecare copil, dar rămăsesem cu cele 2-3 kg cu care m-am distrat vreun an.", a mai spus Valentina pentru sursa citată mai sus.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în 2018, pe când Milan avea deja doi ani. În 2019, frumoasa blondină le-a născut pe gemenele Indira și Rania. Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut trei suflete minunate, care, cu singuranță, le aduc zâmbetul pe buze în fiecare zi.

Fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo București așteaptă să revină acasă, în sânul familiei, după ispășirea pedepsei după gratii. Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare în anul 2019 pentru complicitate la săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată.

Ultimele știri