Doar ea putea avea curajul să se fotografieze așa. Cum arată Lady Gaga fără machiaj, într-o zi obișnuită

Doar ea putea avea curajul să se fotografieze așa. Cum arată Lady Gaga fără machiaj, într-o zi obișnuită

Frumoasa blondină a jucat în filmul de succes A Star is Born.

getty

Lady Gaga, faimoasa cântăreață care face furori datorită stilului său excentric, i-a șocat pe toți de această dată, cu o fotografie mai puțin extravagantă. Frumoasa artistă s-a fotografiat fără machiaj.

Atunci când nu intră pe mâna stiliștilor, Lady Gaga își lasă frumusețea naturală la vedere și le-a arătat celor 46,1 milioane de fani ai săi de pe Instagram cum arată ea nemachiată.

Vezi mai multe imagini cu Lady Gaga în GALERIE FOTO

Pe lângă talentul său incredibil, artista a ieșit întotdeauna din tipar cu nonconformismul și curajul pe care le afișează. Este, în aceeași măsură, extrem de asumată cu privire le alegerile pe care le face.

Lady Gaga, look fără machiaj

Artista care ne-a uimit mereu cu look-uri extravagante a adoptat în ultima vreme ținute mai cuminți și pare că și-a schimbat stilul. Lady Gaga, pe numele său real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a demonstrate de-a lungul carierei sale că are un stil muzical cameleonic și o personalitate puternică.

Frumoasa blondină are trăsături extrem de frumoase și nu se sfiește să le arate, fără retușuri, editări sau machiaj. De asemenea, ea are o siluetă de invidiat, lucrată la sală, fiind o persoană extrem de activă.

citește și: Detaliul inedit de pe pieptul lui Lady Gaga. Ce ținută a purtat artista la inaugurarea președintelui Joe Biden

Pe culmile succesului

Lady Gaga a atins succesul în 2007 atunci când a lansat albumul “The Fame”, pe care apăreau piesele “Poker Face” și “Just Dance”. Cel de-al doilea album al său, landat în 2011, “Born This Way” avea influnțe electro-rock și tehno.

Apoi au mai urmat alte trei albume de succes, în 2013 “Artpop”, în 2014 “Cheek to Cheek”, iar în 2016 “Joanne”. Artista în vârstă de 34 de ani avea să cunoască și succesul în lumea filmului după rolul ei din “A Star is Born”. Pe atunci, datorită chimiei extraordinare pe care o avea cu Bradley Cooper în film și atunci când cântau piesa “Shallow”, presa a speculat că cei doi ar fi devenit un cuplu după ce el s-a despărțit de Irina Shayk, iar artista a rupt logodna cu cel care îi era iubit la acea vreme.

citește și: Lady Gaga, eroare flagrantă de Photoshop la final de 2020. Ce au observat fanii la această poză publicată

Cu toate acestea, se pare că între ea și Bradley este doar o frumoasă prietenie. În prezent, diva se iubește cu Michael Polansky. Relația dintre cei doi a devenit oficială la începutul anului 2020. Michael este directorul executive al Fundației Parker.

Detalii neștiute despre Lady Gaga

Cum s-a născut numele ”Lady Gaga”

Numele de scenă ”Lady Gaga” a fost inspirat dintr-o piesă a trupei Queen – ”Radio Gaga”. Prietenul ei de pre vremea aceea a vrut să-i dea un mesaj în care să includă „Radio Gaga” dar autocorrect-ul a schimbat „Radio” cu „Lady

Lady Gaga are o soră mai mică

Lady Gaga are o soră mai mică, care a venit pe lume în 1992. Natali Germanotta are 27 de ani, este studentă la modă și a fost prezentă pe covorul roșu alături de artistă în mai multe rânduri.

Ultimele știri