Căutare Live

Doinița Oancea, cu bustul acoperit doar de un buchet de flori. Imagini îndrăznețe cu actrița din "Sacrificiul"

Actrița din serialul ”Sacrificiul” a aprins imaginația admiratorilor de pe Instagram, după ce a postat o fotografie artistică în care își acoperă bustul voluptos doar cu un buchet de flori.

Doinița Oancea, cu bustul acoperit doar de un buchet de flori. Imagini îndrăznețe cu actrița din "Sacrificiul"

Doinița Oancea, într-o ședință foto profesională, și-a dezvăluit trupul în fața obiectivului. Actrița s-a lăsat fotografiată aproape nud, acoperită doar de câteva petale de flori și un buchet imens pe care îl ține strâns la piept.

Apariția îndrăzneață a actriței dovedește înclinația artistică a acesteia și dragostea față de obiectivul camerei, acolo unde stă de fiecare dată prin prisma meseriei de actor.

Cum a devenit Doinița Oancea actriță

Un telefon i-a schimbat complet destinul Doiniței Oancea. Actrița este de părere că doar Dumnezeu i-a arătat acest drum.

”Într-o zi, am primit un telefon dacă vreau să merg la un casting. Am zis că merg si, uite așa, am ajuns aici. După casting m-au chemat la probă și atunci am ales să merg pe platoul de filmare și nu la birou, căci în lunea aceea era și prima mea zi de muncă într-un alt loc”, a spus Doinița Oancea pentru o emisiune TV.

Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, după cinci ani de relație

Doinița Oancea a spus da, după o relație de cinci ani! Deși este extrem de discretă în privința vieții personale și și-a ținut mult timp departe iubitul de lumina reflectoarelor, iată că Doinița Oancea, simpatica actriță din „Sacrificiul”, a dezvăluit că urmează să devină curând mireasă.

„S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă așteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne și căsătorim la un moment dat. Ne cunoaștem de foarte mulți ani și suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani, am început să cred că el este ok și că putem avea o relație. Este o viață normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face și altele pe lângă”, a mărturisit Doinița.

Întreaga poveste a cererii în căsătorie poate fi citită > > > AICI

Cum își declară Megan Fox iubirea pentru noul partener. E împreună cu el de numai șase luni, dar deja îi dedică un tatua... Gerard Butler, surprins pe plajă alături de o femeie misterioasă. Cum arată starul la vârsta de 50 de ani...
Ana-Maria Udriște, energică și spontană: „Sfatul meu a fost întotdeauna să ai un echilibru în opiniile pe care le exprimi”
Ana-Maria Udriște este o femeie de succes. Am descoperit-o fiind puternică, asumată,...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022. Taurii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Castraveții ar putea să îmbunătățească aspectul pielii din jurul ochilor. Ce spun specialiștii în frumusețe despre acest mit
Catine.ro
Ultimele știri
x