Căutare Live

Doliu în familia fostului edil al Constanței, Radu Mazăre! Ce persoană importantă din viața lui a decedat și care e cauza

Fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, trece acum prin momente dificile după ce mama lui, Gabriela Victoria Mazare a decedat.

Fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, trece acum prin momente dificile după ce mama lui, Gabriela Victoria Mazare a decedat.

Hepta

Mama lui Radu Mazăre, Gabriela Victoria Mazăre, s-a stins din viață, provocând o mare durere celor doi fii ai săi, Radu și Alexandru Mazăre.

Mama celor doi ar fi decedat în urma unui infarct pe care l-ar fi suferit după ce a aflat că fiul ei, Alexandru Mazăre, a fost condamnat și va merge la închisoare, potrivit Wowbiz.ro.

Mama lui Radu Mazăre a murit. Care a fost cauza decesului

Anunțul trist a fost făcut de fostul președinte al CJ Constanța, Nicușor Constantinescu. Acesta a postat un mesaj în care și-a exprimat regretul pentru pierderea suferită de Alexandru și Radu Mazăre.

Citește și: Exclusivitatea momentului! Dima Trofim, interviu în premieră cu Radu Mazăre Junior!

"Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit.
Sunt cu tine,umăr lângă umăr,urcăm muntele,până ce rămâne numai muntele.
Drum ușor spre lumea fără dor,doamna Gabi!“, a scris Nicușos Constantinescu pe pagina sa de Facebook.

În trecut, Gabriela Victoria Mazăre a avut nevoie de mai multe intervenții pe cord. De asemenea, medicii care au îngrijit-o i-au montat și un stimulator cardiac.

Ce mesaj au transmis rudele lui Radu Mazăre

Rudele lui Radu Mazăre au anunțat că funeraliile vor avea loc luni după orele prânzului.

Citește și: Extrădarea lui Radu Mazare a fost ilegală, decizia unui tribunal din Madagascar

"O sa o depunem mâine la Clares, lângă cimitirul central. Luni la ora 13.30 este slujba la Casa Mortuara, la 14.00 se pleacă de la Casa Mortuara către biserica Mamaia Sat, unde începe slujba la ora 15.00. Înmormântarea este la ora 16.00, la cimitirul Mamaia Sat", este anunțul făcut de apropiații lui Radu Mazăre.

Radu Mazăre, condamnat la 5 ani de închisoare

Instanţa a decis condamnarea lui Radu Mazăre la două pedepse de câte cinci ani de închisoare pentru luare de mită şi la o pedeapsă de un an de închisoare pentru conflict de interese în formă continuată.

În 3 mai 2019, fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani şi 10 luni de inchisoare, în dosarul Polaris, decizia nefiind însă definitivă. În acest dosar, Radu Mazăre a fost trimis în judecată în 10 decembrie 2015, fiind acuzat de trei infracţiuni de luare de mită, abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit şi conflict de interese.

Magistraţii au decis contopirea pedepselor şi au hotărât să îi aplice fostului edil al Constanţei cea mai grea pedeapsă, de cinci ani de închisoare.

ICCJ a admis apelurile declarate de DNA şi de mai mulţi inculpaţi, inclusiv Radu Mazăre. Și Sorin Strutinsky a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru complicitate la luare de mită, potrivit news.ro.

De asemenea, s-a dispus confiscarea de la inculpaţii Mazăre Radu Ştefan şi Strutinsky Sorin Gabriel a câte 3.416.371,02 lei şi s-a menţinut sechestrul asigurător instituit pe bunurile mai multor inculpaţi.

Ce a declarat Tania Budi despre bărbații care au înșelat-o și de la ce aliment nu se poate abține niciodată... Doliu în familia lui Mircea Solcanu! Cea mai importantă persoană din viața fostului prezentator TV s-a stins din viață...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x