Dorian Popa are un frate mai puțin cunoscut. Cum arată și cu ce se ocupă acesta

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați și urmăriți artiști din România, dar puțini sunt cei care știu cine e și cum arată fratele lui.

Fanii lui Dorian Popa au descoperit cum arată și cu ce se ocupă fratele acestuia

Antena 1

Dorian Popa este nu doar un cântăreț extrem de apreciat, ci și un vlogger ce reușește să facă senzație cu fiecare clip video pe care îl publică pe YouTube. În prezent, artistul se poate lăuda că are peste 2,3 milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Totuși, puțini sunt cei care știu e și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa.

Cine e, cum arată și cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa

În prezent, artistul duce o viață de lux și puține lucruri îi lipsesc. Are o vilă cu piscină, mașini cu mulți cai putere, bijuterii, accesorii și haine de la branduri de renume, o iubită superbă, un fizic de invidiat și o carieră la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze.

Citește și: Cum a apărut iubita lui Dorian Popa, la ore târzii din noapte! Babs i-a lăsat mască pe șofer

Și deși a avut un program încărcat, acesta nu a neglijat nici școala. Pentru cei care nu știu, cântărețul a terminat studiile primare și gimnaziale cu medii de peste nouă! În liceu, Dorian Popa a obținut tot medii anuale de nouă, iar examenul de bacalaureat l-a promovat cu media generală 9,83! Ulterior, artistul a obținut o diplomă de licență și una de master, la Facultatea de Relații Publice în Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE).

Practic, cântărețul în vârstă de 33 de ani poate spune că este un om împlinit și fericit.

Puțini sunt însă cei care știu că acesta are un frate, pe nume Ciprian, care a ales un drum în viață complet diferit. Uneori, Dorian Popa a vorbit în cadrul unor interviuri despre el și fratele său, despre divorțul părinților și despre cum l-a afectat acest lucru.

„Aveam vreo 15-16 anişori şi lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei… Am crescut într-o familie deschisă, motiv pentru care am înțeles întotdeauna că se poate întâmpla acest lucru. Încercam doar să înţelegem ce se întâmplă şi să ne iubim ambii părinţi în același fel. Separarea s-a produs, dar divorțul nu venise imediat, pentru că noi eram oarecum mititei, eu și fratele meu, Ciprian. Au mai trăit așa separați. În momentul în care am devenit eu major (...) lucrurile au devenit mai serioase pentru că nu mai eram noi implicaţi în mod direct (...). Să nu încercați vreodată să țineți partea vreunui părinte. Tata nu a înțeles acest lucru și a încercat la un moment dat să ne interzică să vorbim cu mama mea, spunând lucruri ce nu trebuiau spuse”, a dezvăluit Dorian Popa, care are o relație specială cu fratele său, pe nume Ciprian.

Totuși, artistul a reușit să își clădească o carieră frumoasă, dar Ciprian Popa a ales un cu totul alt drum. Acesta este de meserie medic și momentan se află stabilit în Germania, acolo unde și lucrează.

Citește și
colaj gina pistol si smiley la botezul lui josephine si gina pistol intr-o salopeta alba
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
colaj ana crudu si daniela crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
elena stroe intr-un maieu negru, pantaloni scurti negri, pe o terasa intr-un peisaj de munte
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Mai multe articole

În 2020, acesta s-a căsătorit cu partenera sa de viață și ulterior a devenit tată, ceea ce l-a făcut pe celebrul vlogger român să se poată lăuda cu titlul de „unchiul Dorian”.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri