Dorian Popa s-a lăsat fotografiat în jacuzzi. Imaginea a pus pe jar toate fanele

Dorian Popa a încins atmosfera pe Instagram cu o poză în jacuzzi, care a pus pe jar fanele și a atras toată atenția internauților.

Dorian Popa a încins atmosfera pe Instagram cu o poză în jacuzzi

Instagram

Dorian Popa se numără printre cele mai cunoscute figuri din mediul online. Acesta a cucerit rapid simpatia pubicului prin felul carismatic și cu farmecul său.

Artistul se mândrește cu o carieră de succes, o mulțime de fani și cu un corp de invidiat. De asemenea, vedeta își surprinde de fiecare dată prietenii virtuali cu cele mai senzaționale postări, însă de dată aceasta a lăsat fanele fără suflare.

Cum s-a lăsat fotografiat Dorian Popa în jacuzzi

De curând, Dorian Popa a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine neașteptată. Se pare că a și-a impresionat fanele cu bustul gol și abdomentul său lucrat în sala de sport, dar și cu brațele bine definite. De asemenea, pe lângă ipostaza incendiară din jacuzzi, sticla de șampanie scumpă a fost detaliul care a întors toate privirile.

Citește și: Afecțiunea de care suferă Dorian Popa. Cum îl afectează în viața de zi cu zi: „E un râs cu mine prin oraș”

Artistul se bucură de un succes răsunător pe internet, iar postarea a strâns rapid mai bine de 80 de mii de aprecieri și o mulțime de comentarii.

Din imagine nu a lipsit peisajul spectaculos și nici ceasul de lux al artistului. Reacțiile pozitive ale fanilor nu au încetat să apară.

"Noroc Dorian! Îți doresc o zi minunată! Și multă sănătate ❤️❤️👏" sau "Chiar meriți asta, bravo!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită cuvinte frumoase și laude.

Dorian Popa și-a lovit mașina

La începutul lunii martie, Dorian Popa și-a anunțat urmăritorii prin intermediul unui InsaStory că trece printr-o zi groaznică. Mai ult decât atât, artistul a reușit să își lovească mașina într-o parcare și a fost nevoie să scoată bani frumoși din buzunar pentru a o repara.

Nu mai este un secret faptul că Dorian Popa este adeptul mașinilor scumpe și a obiectelor de lux, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online.

Citește și: Ce medie a avut Dorian Popa la examenul de Bacalaureat. Nu mulți s-ar fi așteptat la asemenea rezultate

"Numai eu puteam, după ce m-am lăudat că a trecut repede constatarea de dimineață. Să vreau să nu mut oamenii care au parcat anapoda și să mă înfig direct într-un cârlig de remocare al unei mașini. Off, Doamne! Trebuie să înțelegm și oamenii care parchează aiurea, că na, e lipsă de locuri de parcare, am zis că mă strecor. M-am strecurat de toți banii, uita-te cum arată! Nu îmi vine să cred.", a mărturisit artistul.

Cine este Dorian Popa

Dorian Popa a cunoscut celebritatea în 2011, atunci când a apărut într-un serial televizat de succes. În ceea ce privește studiile sale, Dorian are o diplomă de licență și de master obținute în cadrul Facultatății de Relații Publice în Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE) din București. În 2013 a lansat piesa „Cât trei” și apoi au urmat adevărate hituri, precum: „Fanele”, „HATZ”, „Înoată Cheluțu'”. Din 2019 l-am putut vedea pe Dorian Popa în super serialul „Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion, la Antena 1.

Artistul se numără printre cele mai apreciate și cunoscute figuri din mediul online. Acesta are o carieră de succes în industria muzicală, cât și în mediul online, unde este foarte activ și își ține prietenii la curent cu cele mai importante evenimente din viața sa. De asemenea, vedeta a atras simpatia publicului și prin participarea în primul sezon al emisiunii „Asia Express” alături de mama sa.

Ultimele știri