Dorian Popa și Andreea Bănică s-au pozat împreună! Fanii au reacționat imediat: „Frumoși mai sunteți”

Fanii au fost mai mult decât surprinși să îl vadă pe Dorian Popa într-un selfie făcut alături de celebra cântăreață Andreea Bănică!

Dorian Popa a reușit să își uimească din plin fanii atunci când a apărut de curând într-o fotografie alături de Andreea Bănică

Antena 1

Dorian Popa a reușit să își uimească din plin fanii atunci când a apărut de curând într-o fotografie alături de Andreea Bănică.

„Ador”, „Sunteți super”, „Frumoșilor, vă pup”, „Hîț Jonule, frumoși mai sunteți!!! Multa sănătate vă doresc o zi minunată”, „Doamneee deabia astept!!! Jur ca sunt nerabdatoare...poate ne pui si noua un promo inainte...te pupacesc maxiiim”, iată doar o parte din reacțiile celor care îi urmăresc pe Instagram.

Dorian Popa s-a pozat cu Andreea Bănică și a făcut senzație pe Instagram

Cei doi artiști au pregătit fanilor o surpriză de zile mari, dar sunt atât de nerăbdători încât nu s-au putut abține și au dat deja un indiciu prețios!

citește și: Dorian Hâț Popa se ia la întrecere cu cel mai mare fotbalist. Cu ce “arme” vrea să îl înfrângă pe Ronaldo

Se pare că cei doi urmează să lanseze împreună o piesă intitulată „Dragoste încercată” și rămâne de văzut în ce măsură colaborarea muzicală dintre cei doi se va dovedi a fi un real succes.

Pentru cei care nu știu, atât Dorian Popa, cât și Andreea Bănică au fost concurenți în super show-ul transformărilor „Te cunosc de undeva” de la Antena 1.

citește și: Dorian Popa îi invită pe telespectatori la Te cunosc de undeva! After Party, exclusiv pe site-ul a1.ro

Cei doi cântăreți au demonstrat fanilor că se pot descurca de minune chiar și când ruleta le-a dat de interpretat un rol dificil. De fiecare dată, cei doi au făcut senzație și au primit numeroase laude de la juriul care a apreciat în mod special faptul că aceștia sunt muncitori, ambițioși și perfecționiști!

Aventura transformărilor continuă cu cel de-al 16-lea sezon „Te cunosc de undeva”, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Doar că, de data aceasta, Dorian Popa nu mai este concurent și nici nu se mai confruntă cu emoțiile, căci artistul îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”! Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde starul se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop.

Cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva! 2021 va avea premiera sâmbătă, 6 februarie, de la 20:00 la Antena 1.

Ultimele știri