Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Ultima aroganță a lui Dorian Popa i-a uluit pe fani! Ce și-a pus în piscină: „Casa mea, regulile mele”

Celebrul Dorian Popa, pe care fanii l-au putut urmări în serialul „Sacrificiul” de la Antena 1, i-a uimit pe toți atunci când a dezvăluit care este ultima aroganță pe care a făcut-o.

Dorian Popa face senzație pe Instagram, după ce și-a luat skijet pentru piscină

Nu mai este o noutate faptul că Dorian Popa, care a jucat în serialul Sacrificiul de la Antena 1 și-a construit în ultimii ani casa visurilor sale, în care a investit sute de mii de euro.

DORIAN POPA ȘI-A LUAT SKIJET ȘI A FĂCUT SENZAȚIE PE INSTAGRAM

A investit sute de mii de euro în vilă, a optat pentru stilul minimalist și a încercat, pe cât posibil, să transforme locuința sa complet albă într-un cămin perfect, pentru el și iubita lui, dar și pentru animalele lor de companie! Ca totul să fie perfect, pisicile au propria lor baie, un detaliu ce, așa cum era de așteptat, i-a lăsat mască pe fani.

citește și: Ce se ascunde în casa de sute de mii de euro a lui Dorian Popa din serialul Sacrificiul! Secretul a ieșit la iveală

Și de parcă nu era de ajuns, Dorian Popa a mers și mai departe cu aroganțele și și-a construit o piscină uriașă, în care se răsfață adesea.

MY HOUSE 👉 MY RULES 😎

A post shared by Dorian Popa (@eusuntdorian) on

Până acum a fost surprinzător pentru fani să îl vadă pe artist cum înoată în piscină alături de câinele său, dotat cu echipament special, dar acesta nu s-a oprit aici și a făcut o nouă aroganță, ce i-a lăsat mască pe fani.

Practic, Dorian Popa și-a cumpărat zilele trecute un skijet pentru piscină!

citește și: Iubita lui Dorian Popa i-a pus la punct pe indiscreți! Ce răspuns le-a dat Babs! "„Sunt sătulă de întrebarea asta până peste cap"

„My house, my rules” (n.r. casa mea, regulile mele), a fost mesajul ce a însoțit poza postată de celebrul cântăreț.

Așa cum era de așteptat, imaginea a stârnit o adevărată controversă printre admiratorii lui Dorian Popa. Unii au fost impresionați, în timp ce alții l-au criticat sau au găsit rost de glumă. În doar câteva zile, fotografia postată de artist pe Instagram a adunat mai bine de nouăzeci de mii de Like-uri și reacții.

Recomandari