Iubita lui Dorian Popa i-a pus la punct pe indiscreți! Ce răspuns le-a dat Babs! "Sunt sătulă de întrebarea asta până peste cap"

Iubita lui Dorian Popa a fost asaltată de fani cu o întrebare incomodă. Înfuriată la culme, Babs le-a închis gura indiscreților.

Claudia, iubita lui Dorian Popa, cunoscută în mediul monden drept Babs, a fost asaltată e către fanii ei cu întrebarea incomodă. Tqnara a fost întrebata când va face un copil.

Topul celor mai provocatoare apariţii de la plajă! Care sunt cele mai sexy vedete din vara aceasta! | Video

Doar ca iubita lui Dorian Popa s-a simțit deranjată de intrebarea care i se adreseaza mereu , așa că foarte iritata le-a dat un răspuns curioșilor.

„Sunt sătulă de întrebarea asta până peste cap! Când vrea Dumnezeu”, a fost răspunsul Claudiei. Dar fanii nu s-au lăsat, cu una, cu două. Ba chiar unii au fost deranjați de răspuns și au replicat:

Alina Ceuşan se pregăteşte intens pentru venirea pe lume a băieţelului ei! Ce face bloggerița înainte să nască! | Video

”Păi, normal că te întreabă lumea de copil, că doar ai 38 de ani. Nu e după Dumnezeu!”

„Oameni buni, ce aveți cu mine? Pe bune… Dacă am 38 de ani și nu am copil, sunt handicapată sau ce am? Sunt foarte fericită așa cum sunt! Am trei copii blănoși foarte drăguți”, a fost completarea lui Babs, ca răspuns la comentariile acide venite din partea urmăritorilor.

Ultimele știri