Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Dr. Dre a fost spitalizat din cauza unui anevrism. Ce scandal l-ar fi băgat în spital pe celebrul rapper și care e starea sa

Dr. Dre, o legendă a hip-hop-ului din SUA, a fost spitalizat după ce a suferit un anevrism cerebral, potrivit publicațiilor din străinătate.

Dr. Dre a fost spitalizat din cauza unui anevrism cerebral în aceeași săptămână în care trebuie să apară în fața unui judecător în procesul de divorț

Profimedia

În vârstă de 55 de ani, Dr. Dre și-a făcut un renume în SUA drept producător de muzică și rapper, fiind unul dintre numele cele mai importante în istoria hip-hop-ului, mai ales în sfera stilului muzical gangster rap.

El a fost asociat cu numeroase nume importante din showbiz-ul american, inclusiv Snoop Dogg, Eminem, Missy Elliott, Eve și mulți alții, fiind unul dintre cei mai mari producători din ultimele decenii.

Dr. Dre a fost dus de urgență la spital după ce ar fi suferit un anevrism cerebral

Potrivit TMZ, mogulul media a suferit un anevrism cerebral, după care a fost dus de urgență la spitalul Cedars Sinai Medical Center, din Los Angeles, SUA, scrie Huffington Post.

Citește și: Cât de frumoasă și provocatoare e fiica lui Eminem. La 24 de ani, Hailie atrage toate privirile

Potrivit Los Angeles Times, Dr. Dre (nume real Andre Romelle Young), a ieșit din secția de terapie intensivă a doua zi și avea o stare stabilă.

La scurt timp de la apariția articolului LA Times, Dr. Dre a publicat un mesaj de contul său de Instagram, în care le mulțumea și fanilor, alături de o imagine alb-negru în care apărea în studioul său masiv.

”Mulțumesc familiei, prietenilor și fanilor pentru interes și urările de bine,” a scris Dr. Dre lângă imagine. ”Mă simt foarte bine și sunt îngrijit excelent de echipa medicală. Voi ieși în curând din spital și mă voi întoarce acasă. Mulțumiri doctorilor de la Cedars.”

Dr. Dre urma să apară în procesul de divorț săptămâna aceasta

Potrivit TMZ, Dr. Dre urma să apară în fața judecătorului pentru procesul său de divorț cu Nicole Young, ce a intentat divorț în iulie 2020 după 24 de ani de căsătorie.

Citește și: Cum arată Eminem la 48 de ani. Cântărețul și-a sărbătorit ziua de naștere în urmă cu puțin timp

În acest moment, în procesul de divorț, Young cere de la Dr. Dre pensie alimentară de 2 milioane de dolari pe lună, plus 5 milioane de dolari pentru costurile avocaților.

Recomandari