Căutare Live

Drama lui Mihăiță, fiul lui Nelu Ploieșteanu. A rămas paralizat după un vaccin în copilărie. Mama lui: „Pe mine nu mă dezlipeşte nimic de Mihăiţă, doar moartea!”

Îndrăgitul cântăreț de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu trece prin cele mai cumplite momente, după ce fiul său, Mihăiță, a încetat din viață, vineri seara. 

Îndrăgitul cântăreț de muzică de petrecere Nelu Ploieșteanu trece prin cele mai cumplite momente, după ce fiul său, Mihăiță, a încetat din viață, vineri seara.

Tânărul era ținuit la pat, fiind diagnosticat ulterior cu tetrapareză spastică și encefalopatie. Mama lui îl îngrijea ca pe un bebeluș. În 2014, la „Acces Direct”, soția artistului mărturisea că luptă în fiecare zi alături de fiul ei.

"Eu comunic foarte bine cu el. Îl cunosc atât de bine, încât ştiu când îl doare ceva, când îi este foame. El îmi răspunde cu un zâmbet. Când îi este rău, îl sun imediat pe medicul care îl vede de atâta timp. Vine el acasă sau îl duc eu la spital. Îl duc în braţe. El are 30 de kilograme şi eu 60! Anul trecut, am avut un moment de cumpănă. O răceală pentru Mihăiţă poate fi banală. El a fost internat la Spitalul Floreasca şi am fost la un pas să-l pierd. Am intrat în salon şi l-am uns cu mir şi Dumnezeu mi-a ascultat rugile şi l-a salvat. Ia multe medicamente. Urmează şi un tratament pentru că face crize de epilepsie. Tratamentul lui costă 3.000 de lei pe lună. Medicul care se ocupa de el când era mic mi-a zis să las uşile şi geamurile deschise să facă o pneumonie şi să moară. Mi-a sugerat să-l abandonez undeva într-un spital. Pe mine şi pe Mihăiţă nu ne desparte nimeni", a povestit printre lacrimi Elena Ploieşteanu la emisiunea "Acces Direct", în 2014.

Ionela Prodan și-a prevestit moartea. Un aproapiat de-al artiste, detalii sfâșietoare și neștiute despre regretata cântă... Elena Ionescu, cum a început o frumoasă poveste de dragoste care s-a transformat fulgerător în căsătorie...
Parteneri
Cum vei fi cerută în căsătorie în funcție de zodie. Află ce surprize ți-au pregătit astrele
Catine.ro
Ultimele știri
x