Căutare Live

Dupa 30 de ani, Charlie Sheen a obtinut diploma de absolvire a liceului!

Actorul Charlie Sheen a obtinut abia cu putin timp in urma diploma de absolvire a liceului, desi a terminat studiile in urma cu 30 de ani, la Liceul Santa Monica din California

Motivul pentru care s-a ajuns la asta este faptul ca starului ii lipseau cateva credite pentru a putea sa obtina diploma de absolvire in acelasi timp cu colegii lui de clasa , in 1983, iar parintii sai l-au rugat sa urmeze cursurile unei scoli de vara pentru a obtine cateva credite suplimentare.

Charlie Sheen (48 de ani) a luat insa decizia de a-si construi o cariera la Hollywood, dar recunoaste ca de atunci si-a dorit mereu sa finalizeze ceea ce incepuse in urma cu trei decade. "Parintii voiau ca eu sa urmez cursurile unei scoli de vara. Raspunsul meu a fost acesta: Exista scoala in timpul verii? Asta e o nebunie! Nu credeam ca exista ceva mai rau de atat, in prima mea vara de libertate din acea vreme. Le-am spus: Lasati-ma sa ma duc la cateva auditii si, daca treaba asta nu va merge, ma voi duce sa dau testul Ged".

Actorul a declarat pentru TMZ ca aceasta diploma reprezinta una dintre realizarile sale de care simte foarte mandru: "Voi alege un loc special pentru ea. Cred ca ar trebui sa o pun undeva, poate in bucatarie. E un document important cu care pot sa ma mandresc".

In 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine platit actor de televiziune din lume, castigand 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi barbati si jumatate/ Two and a Half Men", in care a interpretat rolul personajului Charlie Harper, un afemeiat notoriu.

Foto: Hepta

Ozana Barabancea: “Va improsc, va blestem, contaminati-va”... Alexandru Arsinel, externat dupa transplantul de rinichi de acum doua saptamani...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri