Căutare Live

Alexandru Arsinel, externat dupa transplantul de rinichi de acum doua saptamani

Alexandru Arsinel se simte bine, motiv pentru care, ieri, a fost lasat sa plece acasa. Desi au trecut doar doua saptamani de cand a suferit operatia de transplant de rinichi, actorul a fost externat, pentru simplul motiv ca s-a recuperat extraordinar de bine.

Trecand printre urmarile inerente unei operatii, Arsinel a demonstrat ca a ramas acelasi om optimist si pus pe glume.

Cam palid si cu niste kilograme in minus, dar cu un zambet larg si cu multe glume, actorul a parasit spitalul. Nici n-ai zice ca, in urma cu doua saptamani, Alexandru Arsinel a suferit o operatie de transplant de rinichi.

Cu o voce tremuranda si cu miscari stangace, ca sa cum nu si-ar fi petrecut o viata in fata publicului, a vrut sa demonstreze ca este bine si ca se poate intoarce acasa: "Am facut si niste miscari demonstrative ca sa arat ca sunt in deplinitudinea fortelor".

Nu a uitat nici cui datoreaza deplinatatea fortelor si a transmis un mesaj familiei donatorului: "Multumesc ca mi-au permis sa traiesc mai departe, iar odata si odata o sa-i gasesc",

De acum, Alexandru Arsinel va trebui sa urmeze un regim alimentar, dar si un tratament cu medicamente pentru tot restul vietii.
Nicio clipa nu a putut sa-si ia gandul si de la bunul lui cei la de pret: teatrul.

Actorul este unul dintre cei trei pacienti trecuti de 70 de ani care a avut sansa la o noua viata prin operatia de la Clinica de Urologie si Transplant Renal din Cluj.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Dupa 30 de ani, Charlie Sheen a obtinut diploma de absolvire a liceului!... Nicole Kidman, accidentata de paparazzi!...
Ultimele știri