E considerată una din cele mai frumoase prezentatoare de știri. Cum arată Olivia Păunescu în costum de baie

Prezentatoarea de știri Olivia Păunescu este întotdeauna o apariție încântătoare. Pe lângă dicția și prezența de spirit care-i sunt necesare la pupitrul de știri, Olivia Păunescu are și un trup de invidiat.

Cum arată Olivia Paunescu în costum de baie, când renunță la hainele purtate la pupitru

Instagram

Olivia Păunescu prezintă Observatorul 12-14 la Antena 1. Iubește, trăiește frumos și se bucură si de lucrurile mărunte, așa cum ea însăși se descrie pe rețelele sociale.

I-a obișnuit pe urmăritorii de știri cu aparițiile ei spectaculoase, care mai de care mai sexy și elegante. Rochiile pe care le poartă în timp ce prezintă știrile îi pun silueta în evidență.

Așadar, nu este nicio surpriză că în costum de baie Olivia Păunescu face senzație.

Cum arată Olivia Paunescu în costum de baie, când renunță la hainele purtate la pupitru

Vara trecută prezentatoarea de știri în vârstă de 34 de ani a fost în vacanță în Grecia și și-a făcut timp să se fotografieze în costum de baie și să împărtășească imaginile cu fanii.

Parcursul Oliviei Păunescu. De la dansatoare la prezentatoare de știri

Olivia Păunescu are trup de fostă dansatoare. Primul contract pe care Olivia Păunescu l-a avut cu o televiziune a fost la 16 ani, când aceasta a fost selectată să facă parte din corpul de balet al unei emisiuni. După ce a renunțat la dansul profesionist, Olivia a intrat în lumea știrilor, mai întâi ca reporter de teren, apoi ca prezentatoare de știri sportive, apoi prezentatoare de jurnal matinal. În prezent, aceasta ocupă postul de prezentatoare al jurnalului de la ora 12 de la Observator.

Citește și: Siluetă impecabilă într-o rochie albă, mulată. Cum impresionează Olivia Păunescu într-o ținută surprinzătoare

„Primul contact cu televiziunea l-am avut la 16 ani, când am fost selectată să fac parte din corpul de balet de la Surprize, surprize. Apoi am început să apar în reclame, munceam în paralel cu şcoala. La 20 de ani am dat o probă şi am muncit cinci ani ca reporter de teren, până când am primit propunerea să fiu prezentator de ştiri sportive. Apoi a venit marea provocare de a prezenta Observatorul matinal. Dansez de câte ori am ocazia. La petreceri nu mă aşez deloc la masă. Dansul a fost şi va rămâne una dintre pasiunile vieţii mele.", a povestit Olivia pentru Click în 2013.

În prezent, Olivia Păunescu prezintă Observatorul care începe la ora 12:00 și are o mica afacere: un atelier de croitorie, iar rochiile spectaculoase pe care le poartă la televizor I se datorează acestui atelier.

Citește și: Cum arată Olivia Păunescu într-o zi obișnuită din viața ei, când nu e la pupitrul știrilor Observator

În tomna anului 2019 prezentatoarea Observator 12 s-a căsătorit ți a avut o rochie de prințesă

„Sunt fericită, sunt împlinită şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru tot ce trăiesc. Ne-au fost alături oameni frumoşi, care au venit cu inima deschisă şi care au simţit emoţia noastră! Pur şi simplu nu pot să pun în cuvinte ceea ce am trăit în cea mai frumoasă zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trăit în braţele bărbatului meu. A fost un moment unic”, a spus prezentatorea, potrivit Observator.

Ultimele știri