Olivia Păunescu, mărturisiri despre viața din spatele camerelor: ”Încă mai fac petreceri în pijamale cu prietenele!”

Vara aceasta, românii dau testul ospitalitãţii, în cadrul celui mai proaspãt show de la Antena 1. Începând din 5 august, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, Antena 1 caută Gazda Perfectã. Prezentatoarea Observator 12, Olivia Pãunescu, vorbeşte deschis despre ce viața ei din spatele camerelor, despre cât de des își invită prietenii în vizită și despre cum este ea ca gazdă. 

Vara aceasta, românii dau testul ospitalitãţii, în cadrul celui mai proaspãt show de la Antena 1. Începând din 5 august, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17:00, Antena 1 caută Gazda Perfectã. Prezentatoarea Observator 12, Olivia Pãunescu, vorbeşte deschis despre ce viața ei din spatele camerelor, despre cât de des își invită prietenii în vizită și despre cum este ea ca gazdă.


1. Ce înseamnã pentru tine o gazdã perfectã?
Pentru mine, o gazdă bună este o persoană relaxată, care indiferent ca umple masa sau pune doar o prajitură și o cafea, îți dă o stare de bine, te face să te simți bine primit in casa lui. Nu este stresată de curațenie sau de cât de bine sau nu...i-a ieșit mâncarea. Atitudinea contează.

Prezentatoarea Observator 12, Olivia Pãunescu, despre ce înseamnã sã fii o gazdã perfectã. „Mama fãcea totul perfect!”

2. Îţi place sã primeşti musafiri sau prefer sã mergi tu în vizitã?
Cu siguranță îmi plac ambele ipostaze. Și încă mai fac petreceri în pijamale cu prietenele, la mine sau la fiecare dintre ele. Stăm de vorbă ore întregi, relaxate și avem așa o stare de bine la finalul fiecărei întălniri.

3. Cât de des îţi inviţi prietenii la masa?
Nu prea gătesc, așa că invitațiile la mine nu prea presupun mâncare.

4. Cât de implicat eşti în servirea mesei / întreţinerea atmosferei atunci când ai musafiri?
Mesele de Crăciun și de Paște le facem în familie, la mine. În principiu, eu mă ocup de tot ceea ce înseamnă servire și atmosferă. Mama vine cu toata mâncarea la pachet, căci nimic nu se compară cu bucatele gătite de mamele noastre, nu-i așa?

5. Oferi cadouri cand mergi in vizita?
Nu neapărat. Depinde de context. Îmi place să fac mici cadouri oricând, nu doar când merg în vizită.

6. Ai vreo amintire din copilarie legata de felul in care bunicii / parintii tai isi primeau musafirii?
Mama fãcea totul perfect! Dar muncea pentru asta zile întregi. Sã fie lună în casă, multă mâncare pe masă. În copilărie nu aș vrea să exagerez, dar eram într-o permanentă petrecere. Vecini, prieteni, rude, casa noastră era mereu plină, pentru că mama mea gătește senzațional, dar şi pentru cã este o gazdă perfectă! Și când nu erau la noi...eram noi la ceilalți. Îmi plăcea tare mult să stau cu oamenii mari să-i ascult vorbind.

Gazda perfectă debutează la Antena 1 luni, 5 august, de la ora 17:00

Gazda Perfectã are la bază formatul internaţional Come dine with me, format ce a cucerit publicul din peste 40 de ţări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. 5 concurenţi, 5 zile, 5 case diferite. Acestea sunt ingredientele unui show ce promite să găsească Gazda Perfectă.

Un grup de 5 oameni care nu ştiu nimic unul despre celălalt vor încerca să demonstreze că ospitalitatea şi abilităţile culinare îi recomandă pentru a fi o gazdă desăvârşită. În fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, timp de o săptămână, cei 5 vor concepe meniuri sofisticate şi vor încerca să creeze o atmosferă cât mai primitoare în casele lor pentru a-i convinge pe ceilalţi de calităţile personale. La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care le-a fost gazdă, însoţite bineînţeles de laude sau critici, iar la sfârşitul ediţiei, câştigătorul, cel care acumulează cel mai mare punctaj, va primi titlul de Gazda Perfectă şi un premiu de 10.000 Ron.

Gazda Perfectă conturează portretul românului bucuros de musafiri, omul de rând care se pregăteşte în fel şi chip atunci când ştie că trebuie să îşi impresioneze invitaţii. Acţiunea show-ului se va construi în jurul cinelor care aduc la un loc personalităţi diferite, oameni cu preferinţe şi obiceiuri diferite, lucru care va face de altfel şi deliciul telespectatorilor. Înscrierile continuã pe casting.a1.ro.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri