Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Film: Transformers: Razbunarea celor invinsi

A intrat într-un scandal cu o prostituată transsexuală, a făcut zece copii cu cinci femei și toți l-au crezut pierdut! Eddie Murphy revine! În ce producții va putea fi văzut și ce avere va câștiga

Eddie Murphy, cel mai mare actor de comedie din anii 1980, revine în fața publicului, după o perioadă din viața lui ce a fost dominată de haos și de controverse în urma căreia mulți dintre fanii lui l-au crezut pierdut. Artistul va câștiga o avere din revenirea lui.

Eddie Murphy, cel mai mare actor de comedie din anii 1980, revine în fața publicului, după o perioadă din viața lui ce a fost dominată de haos și de controverse în urma căreia mulți dintre fanii lui l-au crezut pierdut. Artistul va câștiga o avere din revenirea lui.

După un scandal cu Shalimar Seiuli, o prostituată transsexuală care a susținut că actorul i-a cerut să o vadă în lenjerie intimă, după ce a făcut zece copii cu cinci femei și după mai multe proiecte cinematografice ce nu au avut succesul cu care el era obișnuit, Eddie Murphy este hotărât să revină în forță.

Eddie Murphy, în prezent în vârstă de 58 de ani, va juca în filmul biographic „Dolemite Is My Name”, ce va fi lansat de Netflix în toamnă, despre comicul și actorul american Rudy Ray Moore.

De asemenea, Eddie Murphy va putea fi văzut, anul viitor, în continuarea filmului „Coming To America”, din 1988.

În plus, Eddie Murphy ar negocia cu Netflix pentru filmarea unei serii de show-uri de stand-up comedy. Contractul ar putea valora aproape 60 de milioane de euro.

Între anii 1980 şi 1990, Eddie Murphy era considerat o veritabilă „mină de aur" de producătorii de la Hollywood, datorită succesului comercial al unor filme precum „Profesorul trăsnit", „Trading Places" şi „Beverly Hills Cop". Cariera lui a intrat însă într-un con de umbră în anii ce au urmat, unele dintre filmele recente ale actorului, printre care „Imagine That", „A Thousand Words" şi „Ţi-l prezint pe Dave/ Meet Dave" înregistrând un succes destul de modest. În anul 2012, editorii revistei Forbes l-au plasat pe Eddie Murphy pe primul loc în topul vedetelor plătite exagerat la Hollywood.

Eddie Murphy încă își dorește un Oscar. Actorul a fost aproape de realizarea acestui vis în anul 2007, când a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru filmul „Dreamgirls”. Atunci, ar fi ieșit furtunos din sala în care se desfășura gala Premiilor Oscar, când a aflat că nu a câștigat premiul.

„Ce îți dau doar pentru că ai fost în peisaj mult timp? Până la urmă, îmi vor da unul (un premiu Oscar, n.r.)”, a spus el.

Eddie Murphy are cinci copii cu prima soţie, Nicole Mitchell. De asemenea, actorul mai are câte un fiu cu fostele sale iubite Tamara Hood şi Paulette McNeely, dar şi o fiică, Angel, cu una dintre componentele grupului pop Spice Girls, cântăreaţa Melanie Brown. Cei mai mici copii ai lui, o fiică și un fiu, din actuala lui relație, cu modelul Paige Butcher, au vârstele de trei și, respectiv, opt luni.