Edward Sanda și Cleopatra Stratan, planuri mari de nuntă. Când au de gând să se căsătorească

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au planuri mari de nuntă! Artistul a oferit detalii importante despre pasul important pe care urmeză să îl facă, alături de aleasa inimii sale.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au planuri mari de nuntă!

Instagram

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au una dintre cele mai superbe povești de dragoste și își doresc foarte mult să facă pasul cel mare spre altar.

Artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui chiar în ziua în care aceasta a împlinit 18 ani, însă își doresc să își unească destinele cât mai curând.

Când au de gând să se căsătorească Edward Sanda și Cleopatra Stratan

Invitat în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Edward Sanda a vorbit fără perdea despre relația lui cu Cleopatra Stratan și despre dorința lor de a merge împreună la altar.

"Nunta, da, 100% o să fie anul ăsta la finalul verii. Încă nu știm, pentru că nu știm cum o să evolueze situația, dar ne dorim foarte mult să se întâmple asta.", a povestit artistul pentru Antena Stars.

De asemenea, Cleopatra are anul acesta și examenul de bacalaureat, însă acest lucru nu reprezintă un obstacol pentru ei.

Citește și: Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt pregătiți să devină o familie: ”Anul acesta vrem să ne căsătorim”

Întrebat de Dan Capatos dacă sunt mult prea tineri să facă pasul acesta important, Edward Sanda a oferit un răspuns direct și hotărât: "Nu. Adică suntem tineri, dar ne place, ne bucurăm. Știu că nu o să mă plictisesc niciodată de ea."

Cum se înelege Edward Sanda cu tatăl Cleopatrei Stratan

Artistul a vorbit și despre relație pe care o are o are cu socrul său, Pavel Stratan. Se pare că cei doi se cunoșteau înainte ca Edward Sanda să aibă o relație cu Cleopatra Stratan.

"Foarte bine, parcă ne știm de o viață. Bine, noi înainte să fim împreună (n.r. el și Cleopatra) și lucram foarte mult în studio. Ne cunoaștem de vreo trei ani și ceva și practic eram prieteni mai apropiați. Mi-a dat verde, gata!", spune cu zâmbetul pe buze tânărul artist. Acesta mai declară că Pavel Stratan este un bărbat reținut.

De asemenea, tatăl artistei nu a spus dacă este de acord sau nu cu căsătoria celor doi, însă a dezvăluit că are încredere în fiica sa și în educația pe care i-a dat-o.

Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda, surprinși în ipostaze intime, în piscină. Cum au reacționat fanii: „Nu are sutien?”

Se pare că și Cleopatra Stratan se mândrește cu o soacră care este foarte încântat de viitoarea sa noră.

”Orice mamă de baiat și-ar dori o fata cum e Cleopatra. Este o fată cu un suflet senin și frumos”, a spus mama lui Edward Sanda.

Cei doi artiști se cunosc de foarte mult timp, însă au decis să dea o șansă relației dintre ei în 2018, când s-au întâlnit din întâmplare la studio, unde Cleopatra Stratan înregistra o nouă piesă, “Te las cu inima”.

Ultimele știri