El este unul dintre cei mai râvniți actori, cu un fizic de invidiat. Cum arată iubita actorului din Superman, Henry Cavill

Henry Cavill, actorul care dă viață personajului Superman, a postat prima fotografie pe Instagram cu iubita lui, Natalie.

Henry Cavill, recunoscut deseori de fani ca Superman sau Witcher datorită rolurilor sale din aceste filme celebre, a dezvăluit în sfârșit că este îndrăgostit.

profimedia

Henry Cavill, recunoscut deseori de fani ca Superman sau Witcher datorită rolurilor sale din aceste filme celebre, a dezvăluit în sfârșit că este îndrăgostit.

Actorul în vârstă de 37 de ani a fost surprins de paparazzi joi la o primbare romantică alături de iubita lui, Natalie Viscuso, iar apoi sâmbătă, el a postat cu ea o fotografie în timp ce jucau șah. Frumoasa blondină pare că i-a furat inima râvnitului actor.

Fotografia postată de Henry a strâns milioane de aprecieri, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Felul în care actorul o privește pe iubita lui este de-a dreptul adorabil, iar mulți dintre cei care au comentat au pus accent pe cât de îndrăgostiți par cei doi.

Citește și: Cum arăta Henry Cavill înainte să se umple de mușchi. Imaginile pe care fanii nu le cunosc

Cine e Natalie, iubita lui Henry Cavill

Pentru că el va fi mereu în inimile fanilor drept Superman, Henry nu putea decât să aibă alături de el o femeie despre care ar putea spune că este femeia-minune pentru el. Natalie Viscuso, în vârstă de 31 de ani, a apărut în 2005 într-un episod din serialul de pe MTV “My Super Sweet 16”, potrivit People.

Frumoasa blondină a apărut chiar de ziua ei într-unul din episoadele reality show-ului de pe MTV, după ce se mutase din Mexic în San Diego.

Citește și: 25 de ani de la tragedia lui Superman. ”Viața se scurgea din el!”

Potrivit contului ei de LinkedIn, Natalie este vice președintele studioului digital și a celui de televiziune la Legendary Entertainment, aceasta fiind unele dintre companiile de producție din spatele filmelor în care a jucat Henry Cavill., precum Man of Steel (2013) și Enola Holmes (2020).

Motivul pentru care Henry Cavill nu a ținut relația departe de ochii presei

Într-un interviu pentru The Rake, din 2017, actorul din The Witcher și filmele Marvel în care îl interpretează pe Superman, a spus că a preferat să-și țină viața privată departe de ochii presei.

“De obicei există și o altă parte a faimei. Imediat ce încep o relație, apare și hate-ul din partea publicului, îndreptat către mine și către fata de care sunt îndrăgostit, iar presa spune că m-am schimbat”, a declarat actorul.

“Nu m-am schimbat deloc. Dar trebuie să recunosc (…) că există și părți pozitive, și părți negative, dar până la urmă este flatant să vezi că atâtor persoane le pasă de viața ta personală. Atâta vreme cât nimeni din viața mea nu e rănit, e un lucru bun. Atunci când începe să afecteze lumea din viața mea, atunci prefer să mă retrag”, a mai completat Henry.

În trecut, faimosul actor s-a iubit numai cu femei frumoase, precum Lucy Cork, Tara King și Kaley Cuoco.

Ultimele știri