Cum arăta Henry Cavill înainte să se umple de mușchi. Imaginile pe care fanii nu le cunosc

Henry Cavill e unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood în acest moment, însă puțini știu cum arată înainte să cunoască faima și să se umple de mușchi.

Henry Cavill arăta foarte diferit înainte să ajungă faimos

Profimedia

Henry Cavill (Henry William Dalgliesh Cavill), în vârstă de 37 de ani, și-a făcut un renume la Hollywood cu ajutorul unor producții precum Man of Steel, The Man from U.N.C.L.E. și cel mai recent proiect de succes al său, serialul The Witcher.

Deși Cavill are o înfățișare demnă de Superman, puțini știu cum arăta actorul înainte să ajungă cunoscut și să se umple de mușchi.

Cum arăta Henry Cavill înainte să fie faimos

Henry a crescut în Jersey, o insula ce aparține de Marea Britanie și a învățat la Școala Stowe, cu internat, scrie Looper.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO

Puțini știu că, atunci când era mic, Cavill era supraponderal, așa cum chiar el a recunoscut ăn mai multe interviuri. Se pare că aspectul lui i-a adus a fost cauzat de prea multe gustări și i-a adus și o poreclă - ”Grasul Cavill”.

Actorul a scăpat de greutatea în plus atunci când s-a apucat de sport, respectiv rugby, hockey și cricket.

Cavill a mai pierdut din greutate și când a fost ales să apară în filmul Contele de Monte Cristo, când avea doar 17 ani. După ce a fost la audiții și pentru noile filme Bond, vedeta a început să își schimbe radical aspectul și să petreacă din ce în ce mai mult timp la sală.

Cum și-a transformat Henry Cavill corpul pentru The Witcher

Cavill și-a obișnuit deja fanii cu aspectul său fantastic, plin de mușchi, pentru care muncește din greu la sală. Pentru rolul din The Witcher, însă, vedeta a fost nevoită să apeleze la un regim și mai strict pentru a aduce pe ecran celebrul vânător de creaturi bizare.

Înainte să filmeze scenele în care apărea fără cămașă, Cavill și-a redus semnificativ cantitatea de apă pe care o consuma.

”Îți face pielea foarte subțire, așa că stă mai bine mușchi,” a declarat el pentru The Graham Norton Show.

”În prima zi consumi 1.5 l și a doua zi jumătate de litru și a treia zi nu bei deloc și a patra zi filmezi.”

Henry Cavill a apelat și la un mix de exerciții cardio și un regim foarte strict pentru a ajunge la silueta pe care o dorea, atât de diferită de cea pe care o avea în tinerețe.

”Sunt unele dintre cele mai bune și plăcute exerciții cardio pe care le-am făcut vreodată,” a dezvăluit Cavill pentru Men’s Health UK, ce susține că își începe antrenamentele pe stomacul gol, dimineața.

”Durează doar 20 de minute, așa că nu mă extenuează. Nu e ca atunci când fac exerciții HIIT care, psihologic, te pot doborî. Inima îmi bate la 1251-35 bătăi pe minut, așa că are un efect foarte bun atunci când vine vorba de pierderea grăsimii.”

”Dintre toate lucrurile pe care le-am făcut în trecut, cred că aceste exerciții cardio pe stomacul gol sunt cele mai bun pentru mine,” a continuat Henry Cavill. ”Sunt în cea mai bună formă din viața mea.”

Ultimele știri