Elena Ionescu, fotografie incendiară în piscină. Cum arată artista într-un costum de baie provocator

Elena Ionescu și-a surprins prietenii din mediul online cu o imagine incendiară în piscină, care a atras toate privirile internauților.

Elena Ionescu și-a surprins prietenii din mediul online cu o imagine incendiară în piscină

Instagram

Elena Ionescu, fosta membră a trupei Mandinga, a făcut furori pe contul oficial de Instagram cu o fotografie incendiară în costum de baie. Aceasta este foarte activă pe rețelele sociale și își ține la curent prietenii virtuali cu cele mai frumoase momente din viața sa, însă de data aceasta a dus totul la un alt nivel și a pus pe jar publicul masculin cu formele sale apetisante.

La cei 32 de ani, focoasa brunetă se mândrește cu cele mai apetisante forme și cu un corp de-a dreptul perfect. Artista nu ezită să poarte cele mai sexy ținute, care îi scot în evidență atuurile fizice, printre acestea se numără și costumele de aie, care îi lasă la vedere cele mai frumoase părți ale trupului.

Citește și: Elena Ionescu, spectacol pe micile ecrane într-o fustă mini. Cizmele din piele, uluitor de lungi, au atras atenția tuturor

Un lucru este evident, Elena Ionescu se numără printre cele mai frumoase femei de la noi din țară, drept dovadă stau imaginile sale de pe rețelele sociale. Frumusețea sa răpitoare atrage privirile publicului, iar aparițiile sale impecabile lasă pe toată lumea cu gura căscată.

Deși nu publică foarte des imagini cu ea în costum de baie, cântăreața și-a luat inima în dinți și le-a prezentat celor 19 mii de pe rețelele sociale trupul de zeiță în cea mai fierbinte ținută.

Cum arată Elena Ionescu într-un costum de baie provocator

De curând, fosta membră a trupei Mandinga a avut parte de o escapadă binemeritată la munte cu fetița sa și cu Sânziana Buruiană, însă nu a uitat să imortalizeze fiecare moment special, printre care se numără și o sedință foto în piscină. Aceasta a îmbrăcat cel mai provocator costum de baie, care i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, posteriorul bombat și talia de invidiat.

Bruneta s-a potrivit perfect în decorul care îți tăia răsuflarea. Se pare că artista a sfidat frigul de afară și a făcut o baie fierbinte în piscină, iar acest lucru a făcut ca imaginea să nu treacă neobservată de către internauți.

Postarea a strâns rapid mai bine 2 mii de aprecieri și foarte multe comentarii pozitive, semn că Elena este apreciată de un număr mare de persoane pe rețelele sociale.

Reacțiile pozitive ale prietenilor virtuali nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească artistei că este foarte frumoasă, iar formele sale sunt de-a dfreptul atrăgătoare.

"Wow, ești o femeie superbă!" sau "Doamne, ești foarte frumoasă și sexy.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și felicitări pentru modul în care își menține aspectul fizic.

Citește și: Elena Ionescu, mai provocatoare ca niciodată. Cum arată frumoasa brunetă într-o pijama extrem de sexy

Elena Ionescu și-a obișnuit urmăritorii cu fotografiile sale inedite, însă de data aceast a renunțat la inhibiții și le-a făcut o mare surpiză.

Ultimele știri