Elena Ionescu, spectacol pe micile ecrane într-o fustă mini. Cizmele din piele, uluitor de lungi, au atras atenția tuturor

Elena Ionescu este o artistă desăvârșită, care face zi de zi pași pe scara evoluției în carieră. Cântăreața atrage atenția tuturor când apare pe micile ecrane, iar de această dată s-a depășit pe ea însăși. Cum arată cizmele uluitor de lungi pe care le-a încălțat vedeta.

Elena Ionescu a participat cu trupa Mandinga la Eurovision, în 2012, obținând locul 12 în clasamentul final. În vara acelui an piesa „Zaleilah” a fost un adevărat hit.

Instagram/Elena Ionescu

Elena Ionescu si Nikolas, invitați la "Neatza cu Razvan si Dani", au lansat piesa "Juego" și au vorbit de parcursul lor în lumea muzicii. Pe lângă reușitele cu care se poate lăuda Elena Ionescu, aceasta se mândrește cu un fizic de invidiat, dar și cu un stil impecabil.

Îmbrăcată într-o rochie pal, cu sclipici, Elena a atras atenția a zeci de mii de telespectatoare. Aceasta a asortat la rochia mini, o pereche de cizme roz bombon, lungi, din piele, extrem de atractive. Piesele vestimentare pun în evidență silueta de invidiat a artistei, care a ales să-și completeze look-ul cu o coafură lejeră și un machiaj natural.

Citește și: Elena Ionescu, protagonista unui nou reality show. Artista, filmată 24 de ore din 24, în cadrul emisiunii „Mămici de pitici, cu lipici”

Elena Ionescu s-a născut în Caracal în 1988 a făcut canto și teatru la școala populată de artă. În 2006 Elena Ionescu a aflat că trupa Mandinga organiza un casting pentru o solistă și a avut curajul să participe, deși încă era la liceu.

Artista a instrat în trupa care a consacrat-o iar faptul că vorbea fluent spaniola a ajutat-o în comunicarea cu colegele din Cuba. Când Elena Ionescu a împlinit 18 ani a avut parte d eo surpriză din partea colegilor de trupă, car ele-au mulțumit atunci profesorilor liceului Elenei, pentru înțelegerea de care au dat dovadă, în ceea ce privește cariera muzicală a artistei.

Elena Ionescu, un parcurs efervescent Te cunosc de undeva!

Elena Ionescu a fost concurentă la show-ul transformărilor de la Antena 1, Te cunosc de undeva!, în anul 2014. Atunci, Elena Ionescu și-a depășit limitele și a interpretat personaje car emai de care mai dificile sau ofertante.

Citește și: Elena Ionescu, anunț important pentru fani. Artista a dat vestea purtând un body sexy și o pereche de tocuri amețitoare

Elena Ionescu a cântat piesa „Push It” de la Salt-N-Peppa, alături de colegele ei Nicole Cherry și Raluka, ca momment extra-concurs și a intrat în pielea lui Caro Emerald, cu piesa “Tangled Up”, în concursul propriu-zis, nelăsând o secundă să se vadă cât de rău se simţea, de fapt. A făcut un tratament cu aerosoli pentru a putea urca pe scenă și i-a impresionat pe toți cu ambiția și puterea de a trece peste obstacole când vine vorba de spectacole.

Ultimele știri