Elwira și Mihai Petre, imagine rară cu mezina familiei. Cât de drăguță este micuța Ariana

Elvira și Mihai Petre sunt mândrii părinți a două fetițe superbe: Catinca și Ariana.

Mihai Petre și Elwira se mândresc cu două fetițe superbe

Instagram

Mihai Petre, în vârstă de 40 de ani și Elvira Petre, în vârstă de 38 de ani s-au căsătorit în anul 2008 și au adus pe lume două fetițe superbe.

Recent, Elvira Petre a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu micuța Ariana, mezina familiei, care are 2 ani și jumătate. Elvira s-a fotografiat ținând-o în brațe pe micuța care îi seamnă leit. În fotografie apare și tatăl fetiței, Mihai Petre, purtând o ținută lejeră, de dimineață.

Cum arată familia lui Mihai Petre

Catinca s-a născut în decembrie 2012, iar Ariana în 2018. Dansatorul a dezvăluit într-un interviu pentru VIVA că venirea pe lume a celei de-a doua fiice a fost ca o întregire a familiei.

„De când s-a născut, am simțit că lucrurile s-au echilibrat, că familia e întreagă și că totul arată mult mai bine în patru. Am descoperit lucruri noi atât la mine, cât și la Catinca și la Elwira. Lucrurile s-au așezat mai bine de când a apărut Ariana și e minunat să văd interacțiunea dintre ea și sora ei. Catinca e foarte drăguță cu ea și e plăcut să observ asta”, a declarat Mihai Petre în anul 2019, pentru sursa citată.

Având în vedere că cele două fetițe au tată român și mamă poloneză, au auzit și învățat ambele limbi:

„Elwira vorbește în polonă, eu în română. Așa că, sunt convins că nici Ariana nu va avea probleme în a vorbi fluent ambele limbi”, a declarat coregraful.

Citește și: Cât de frumoasă este sora lui Edward Sanda! „Cumnățica” Cleopatrei Stratan a împlinit 3 ani

De-a lungul timpului, Elwira le-a ami vorbit urmăritorilor de pe rețelele sociale despre activitățile pe care le are împreună cu cele două fiice ale sale. Una dintre activitățile despre care soția lui Mihai Petre a vorbit pe Instagram este cititul. Dansatoarea a povestit că îi place să le citească celor două fete.

Citește și: Fiica fostului Principe Nicolae și a Alinei Binder a fost botezată. Cum arată Maria-Alexandra și cum s-a desfășurat evenimentul

„În fiecare seară citesc fetelor mele. Cel puțin 20 de minute. Este deja o tradiție. Ariana adoră momentele astea. Cititul cu glas tare creează apropiere între părinte și copil, îi dezvoltă limbajul și îl învață se iubească cărțile. Chiar dacă Catinca are 7 ani și știe se citească singură, îmi place să-i citesc seara. Cum spune soacra mea: „Copilul care citește este un adult care gândește”, a scris soția lui Mihai Petre pe Instagram , postând și o fotografie în car eîi citește fiicei sale mai mici.

Citește și: Provocarea "am/n-am"! Mihai Petre: "Am jucat poker pe dezbrăcate"

O altă activitate de familie, despre care a vorbit de data aceasta Mihai petre, este mersul pe pârtie, în timpul iernii.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri