Căutare Live

Emma Ștefan, ipostaza în care nu a fost văzută până acum. Cât de sexy este prezentatoarea de la radio

Emma Ștefan s-a lăsat fotografiată într-o ipostază în care nu a mai fost văzută până acum, iar poza a atras toate privirile prietenilor virtuali.

Emma Ștefan s-a lăsat fotografiată într-o ipostază în care nu a mai fost văzută până acum

Instagram

Emma Ștefan face spectacol cu aparițiile sale de la radio, însă foarte puțini știu că aceasta face furori și în mediul online, unde publică cele mai provocatoare imagini ce pun pe jar publicul masculin.

Prezentatoarea de la radio este posesoarea unui trup perfect în adevăratul sens al cuvântului, drept dovadă stau fotografiile sale din mediul online, însă de data aceasta a trecut la un alt nivel și a impresionat cu formele sale atrăgătoare, în special cu silueta sa de invidiat și decolteul extrem de generos.

Emma de la Zu se bucură de 113.000 de urmăritori pe contul său de Instagram, iar foarte mulți dintre aceștia o apreciază pentru personalitatea sa spontană și amuzantă, dar și pentru modul în care se menține în formă.

Ipostaza nemaivăzută cu Emma Ștefan

De curând, prezentatoarea de la radio și-a surprins prietenii virtuali cu o poză de-a dreptul incendiară, care a reușit să atragă toare privirile asupra ei. Aceasta s-a lăsat fotografiată într-o ținută foarte sexy, care îi scoate în evidență atuurile fizice și formele apetisante.

La cei 33 de ani, Emma Ștefan arată senzațional, iar aparițiile sale televizate, cât și de pe platformele digitale sunt impecabile. Frumoasa blondină apelează la cele mai provocatoare piese vestimentare ce reușesc să îi ună într-o lumină bună și frumoasele trăsături ale feței.

Citește și: Mihai Morar se mândrește cu părinții lui. Cum arată mama și tatăl prezentatorului de la radio

Aceasta a îmbrăcat un top minuscul care îi evidențiază bustul generos, dar și o fustă mulată ce îi dezvăluie formele apetisante. Imaginea a strâns rapid aproape 4.000 de aprecieri și foarte multe comentarii pozitive, semn că este apreciată și urmărită de foarte multe persoane.

Reacțiile prietenilor săi virtuali au apărut imediat. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească că este de-a dreptul minunată și că este posesoarea unor trăsături perfecte.

"Ești minunată și ai cele mai perfecte trăsături. Perfecțiune pură!" sau "Ești foarte frumoasă și ai un suflet bun!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită laude în ceea ce privește modul în care arată.

Citește și: Într-un halat ce a lăsat totul la vedere, bruneta face furori pe TikTok. Cum s-a filmat Nicole Scherzinger pentru iubitul ei

Emma Ștefan face spectacol în mediul online, unde publică fotografii extrem de sexy ce oferă o priveliște superbă asupra formelor sale provocatoare. Aceasta apelează la ținute sexy ce îi scot în evidență atuurile fizice.

Delia, cu posteriorul la vedere pe plajă, în Maldive. Imaginea care îi evidențiază trupul de invidiat... Ce mai face și cum arată azi fiica lui Rowan Atkinson. La ce schimbare de look a apelat Lily...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x