Căutare Live

Emy Alupei s-a pozat în lenjerie intimă, în intimitatea locuinței. Cum arată cântăreața și ce i-au spus fanii

Emy Alupei s-a pozat în lenjerie intimă, în intimitatea locuinței, iar reacția fanilor nu a întârziat să apară. Iată cum arată și ce i-au transmis internauții.

Emy Alupei s-a pozat în lenjerie intimă, în intimitatea locuinței. Cum arată cântăreața și ce i-au spus fanii

Instagram

Emy Alupei s-a pozat într-o ipostază de vis, în fața oglinzii de la baie, în intimitatea locuinței sale, iar fanii au reacționat imediat. Cât de bine arată cântăreața.

Emy Alupei, imaingea cu care a stârnit reacții din partea fanilor de pe internet. Ce i-au spus aceștia

Emy Alupei s-a fotografiat în intimitatea locuinței, în oglinda băii și fanii au reacționat imediat când au văzut-o. Cântăreața s-a făcut remarcată în cadrul mai multor show-uri tv, unde a fost o prezență plăcută pentru public și nu numai.

Citește și: Emy Alupei, concurentă în noul sezon „The Challenge: Spies, Lies and Allies” de la MTV. Ce spune artista

De curând, aceasta și-a surprins comunitatea de fani cu o fotografie în care a apărut în lenjerie intimă pentru care a primit foarte multe aprecieri. Iată cât de bine arată cântăreața și ce i-au spus fanii când au văzut imaginea.

„Arăți de vis”, „Wow, ce sexi esti”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care ea le-a primit de la fanii ei de pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită într-un număr foarte mare de prieteni virtuali.

Citește și: Emy Alupei, o tânără ambițioasă, dornică să evolueze constant: „O femeie nu trebuie să se subestimeze niciodată în prezența unui bărbat”

Emy Alupei, suma de bani pe care a câștigat-o după ce a participat la The Challenge. Pe ce loc s-a clasat

Emy Alupei a tras tare în competiția The Challenge și a fost răsplătită cu suma de 50.000 de dolari. Emy Alupei s-a clasat pe locul 3, alături de partenerul ei din finală, americanul Devin Walker, însă cei doi câștigători mari au decis să împartă premiul cu ceilalți concurenți aflați pe podium.

Iată că deși nu a ieșit pe primul loc, cântăreața româncă a primit os umă de bani frumușică. Marea învingătoare al celui de-al 37-lea sezon al emisiunii „The Challenge: Spies, Lies and Allies” a fost desemnată americanca Kaycee Clark, o fostă câștigătoare a show-ului „Big Brother”. Astfel că, ea și partenerul ei, C.T. Tamburello s-au ales fiecare cu câte 500.000 de dolari, potrivit libertatea.ro.

Dar au vrut să împartă premiul și cu ceilalți de pe podium. Astfel că, Emy Alupei a primit 50.000 de dolari de la marii câștigători ai show-ului.

Emy Alupei a acceptat provocarea de a participa în cadrului celui mai nou sezon din „The Challenge: Spies, Lies and Allies” de la MTV. Artista a mai participat și în cadrul altor reality-show-uri tv, unde a făcut o impresie foarte bună.

Cântăreața a publicat pe contul personal un clip în care a vorbit despre experiența aceasta, făcându-și o mică prezentare. Iată cum se descrie ea:

„Sunt o cântăreață, pot face și rap foarte foarte bine. Și locuiesc cu mama mea pe care o iubesc atât de mult! De asemenea vreau să-mi fac bunica mândră care este sus, în ceruri. Am și un lănțișor cu chipul ei. Ea e îngerul meu păzitor”, spune artista în prezentarea publicată atât pe contul ei personal de Instagram, cât și pe cel al emisiunii.

Cât de bine arată Iuliana Pepene în costum de fitness. Cum s-a fotografiat prezentatoarea de la Observator în sala de sp... Loredana Chivu, surprinsă goală în cadă. Cum s-a relaxat diva în vacanța de la munte: „Frumos peisaj”...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x