Căutare Live

Eros Ramazzotti, surprins de paparazzi că se săruta cu o femeie misterioasă, la scurt timp după divorț. Despre cine e vorba

În urmă cu puțin timp, Eros Ramazzotti a fost surprins de paparazzi sărutându-se cu o femeie misterioasă, la scurt timp după divorțul de soția sa Marica Pellegrinelli.

În urmă cu puțin timp, Eros Ramazzotti a fost surprins de paparazzi sărutându-se cu o femeie misterioasă, la scurt timp după divorțul de soția sa Marica Pellegrinelli.

Getty

Celebrul cântăreț Eros Ramazzotti se pare că și-a găsit fericirea în brațele altei femei, după divorțul de Marica Pellegrinelli, cea care i-a fost soție timp de 10 ani.

Cei doi au divorțat în 2019, iar modelul italian și-a refăcut viața alături de alt bărbat. Cu toate acestea, ea nu a dorit să divulge identitatea iubitului, după ce în 2021 au apărut zvonuri potrivit cărora ea ar avea un nou iubit.

Eros Ramazzotti își reface viața la doi ani după divorț

La scurt timp după ce au apărut aceste zvonuri în 2021, Marica a fost surprinsă pe străzile din Milano alături de DJ-ul olandez William Djoko, în decembrie 2021, potrivit Pledge Times.

Chiar dacă cei doi nu au recunoscut public relația, ei au fost surprinși în ipostaze apropiate, semn că nu sunt doar prieteni.

Citește și: Cântărețul Eros Ramazzotti şi modelul Marica Pellegrinelli au anunțat că divorţează

Mairca și Eros au fost împreună timp de 10 ani și au împreună doi copii, pe Raffaella Maria și Gabrio Tullio. Eros Ramazzotti, în vârstă de 58 ani, mai are o fiică, pe nume Aurora, din căsnicia anterioară cu Michele Hunziker.

Într-o declarație oficială făcută de celebrul cuplu în 2019, Marica și Eros au spus că s-au bucurat împreună de o căsnicie minunată și au construit o familie excepțională, dar nu pot continua relația pentru că nu mai comunică la fel de bine.

Cei doi foști soți au spus că iubirea dintre ei s-a transformat în respect și rămâne și au mai spus că speră ca cei doi copii ai lor să le înțeleagă decizia.

Se pare că principalul motiv al despărțirii lor a fost distanța pentru că Eros călătorește foarte mult, având numeroase concerte și turnee, în timp ce Marica este mereu plecată din cauza jobului de model.

Eros Ramazzotti, sărut pasional cu o femeie misterioasă

Eros Ramazzotti a fost surprins de paparazzii în urmă cu puțin timp în prezența unei tinere șatene. Chiar dacă inițial nu era clară relația dintre cei doi, din cauza distanței pe care o păstrau, la un moment dat, cei doi s-au sărutat pasional.

Citește și: Aurora Ramazzotti, fiica celebrului Eros Ramazzotti, face furori pe plajă în costum de baie, la 24 ani. Cum arată

Femeia șatenă, care pare mult mai tânără decât Eros Ramazzotti, a zâmbit, semn că pare deja îndrăgostită de celebrul artist. Tânăra avea o ținută casual, purtând o pereche de jeanși deschiși la culoare, un palton negru, bluză albă, fular în dungi bej și o poșetă neagră. Eros Ramazzotti a ales un look care să îl facă greu de recunoscut, însă nu i-a putut păcăli pe paparazzii.

Celebrul artist a purtat o jachetă neagră cu glugă, șapcă închisă la culoare, jeanși negri și o pereche de adidași negri. Cei doi s-au desprins dintr-un sărut pasional, iar femeia misterioasă s-a îndepărtat zâmbind, lăsându-i acum pe toți să se întrebe cine e.

Până în prezent, cântărețul nu a confirmat o nouă relație, iar paparazzii nu au aflat încă identitatea femeii.

Cum arată femeia care poartă geantă de 350 de mii de dolari. Dressingul ei este ca un seif încuiat cu sistem de 120 mii ... Gest controversat al Reginei Elisabeta. La brațul cui a apărut la slujba de pomenire a Prințului Philip...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x