Eve Jobs, moștenitoarea imperiului lui Steve Jobs, surprinsă de paparazzi la plajă. Ce s-a văzut când nu știa că este pozată

Fiica lui Steve Jobs a fost surprinsă de paparazzi, în timp ce e afla la plimbare cu barca, alături de alte trei persoane. Moștenitoarea imperiului Apple a îmbrăcat o ținută care a lăsat la vedere detalii picante despre trupul său. Ce au surprins fotografii cand ea nu știa că o vede altcineva.

Fiica co-fondatorului Apple este extrem de frumoasă și știe să-și pună în evidență silueta ca trasă prin inel

Profimedia

Eve Jobs este cunoscută în lumea modei și cochetează cu faimoase branduri la doar 23 de ani.

Fiica co-fondatorului Apple este extrem de frumoasă și știe să-și pună în evidență silueta ca trasă prin inel, iar de curând paparazzi au reușit să surprindă mai în detaliu trupul suplu și perfect pentru un model.

Eve Jobs, fiica lui Steve Jobs, surprinsă într-o fustă mini. Ce s-a văzut când fotografii au pozat-o de aproape

Eve Jobs este o figură foarte discretă, care nu iese în evidență prin extravaganțe, deși este moștenitoarea unui imperiu care a acaparat întreaga lume.

Însă, atunci când iese în public nu ezită să-și arate trupul demn de o femeie care domină podiumul. Știe să iasă în evidență în mod discret și să poarte hainele care îi avantajează trupul firav.

Cer este că Eve Jobs devine femei în toată firea și face senzație în public cu aparițiile sale. De curând, aceasta a fost surprinsă în ipostaze incendiare alături de trei prieteni. Paparazzi au surprins-o din toate unghiurile și au pozat în toat splendoarea.

Eve Jobs este studentă la Universitatea Stanford, pentru ea devenind un loc important, de vreme ce acolo s-au cunoscut părinții ei. Deși familia ei are o avere estimată la 20 miliarde de dolari, Eve e preocupată să își construiască propria ei carieră. Pe lângă pasiunea pentru modă, Eve este face și echitație.

Eve Jobs, pasionată de echitație încă de la vârsta de șase ani

Eve a început să călărească la vârsta de doi ani când a urcat pe primul ei ponei. Treptat a început să îi placă foarte mult călăria, iar la vârsta de 6 ani a devenit pasionată de acest sport.

De asemenea, ea participă deseori la competiții de echitație, iar în luna mai a participat la Split Rock Jumping Tour în Lexington unde a câștigat premiul cel mare, de 130.000 de dolari. În luna august, Eve a concurat la Reliable Rentals, concurs la care a obținut din nou locul I, cu un premiu în valoare de 100.000 de dolari.

Eve a mărturisit că echitația a învățat-o să fie independentă, dedicată și perseverentă, aptitudini pe care le poate aplica și în viața de zi cu zi.

Potrivit Business Insider, fiica cea mica a lui Steve Jobs este iubita lui Eugenio Garza Perez, un alt pasionat de echitație, student la business, la Universitatea din Miami.

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

În ciuda faptului că și-a pierdut tatăl în 2011, Eve s-a transformat într-o femeie extrem de determinată și dedicate, împrumutând ambiția de la tatăl ei. Deși Steve Jobs a fost co-fondatorul Apple și unul dintre cei mai implicați oameni în industria tehnologiei, ca părinte, el a limitat mereu accesul copiilor săi la tot ce înseamnă tablete, computere și telefoane.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri