Căutare Live

Văduva lui Steve Jobs, la nouă ani de la decesul soțului. Cum arată una dintre cele mai bogate femei din lume

Laurene Powell Jobs a moștenit o avere impresionantă care se numără în miliarde de dolari din acțiunile pe care le-a avut soțul său, Steve Jobs cofondatorul Apple, la Apple și Disney. Aceasta a plusat pe parcurs cu niște achiziții din care a scos milioane de doalri care s-au adunat la "saltea"

Văduva lui Steve Jobs, la nouă ani de la decesul soțului. Cum arată una dintre cele mai bogate femei din lume

Hepta


În anul 2017, ea a cumpărat o participație minoritară Washington Wizards ai NBA și Washington Capitals ai NHL. De asemenea, a cumpărat mize în mai multe mijloace media, inclusiv în majoritatea revistelor The Atlantic și în toată California Sunday și Popup Magazine.


Ea a lansat Fundația Emerson Collective în a doua jumătate a anului 2016 oferind un cadou în valoare de 1,2 miliarde de dolari, o mare parte din acțiunile Disney.

Laurene Powell Jobs l-a întâlnit pe regretatul ei soț Steve Jobs la școala de afaceri din Stanford U, când a participat la o prelegere pe care a ținut-o acesta.

Ce avere are soția lui Steve Jobs?

Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu în Parcul Național Yosemite, făcând drumeții pe zăpadă după ceremonie. La acea vreme, Jobs conducea NeXT, demisionând de la Apple cu ani în urmă. În următoarele două decenii, s-a întors la Apple, introducând iMac, iPod, iPhone și iPad.

În timp ce Steve Jobs era ocupat să îmbunătățească și să revoluționeze industria tehnologiei la care lucra, doamna Powell Jobs a fondat College Track, o organizație care ajuta tinerii defavorizați să intre la facultate pentru a avea parte de educație la nivel superior, și de asemenea lucra și la Emerson Collective, o organizație umbrelă care deservea interesele filantropice și de afaceri.


După ce marele Steve Jobs a murit de cancer, în 2011, soția lui s-a reras din lumina publică. Însă, de curând, Powell Jobs - cea mai bogată persoană din lume din lume cu o avere impresionantă de aproximativ 27,5 miliarde de dolari - a început să-și exercite influența în fața lumii întregi.

VEZI cum arată soția lui Steve Jobs --------> AICI

De ce angajații Apple nu luau niciodată masa cu șeful lor, Steve Jobs. El îi întreba același lucru

Fostul CEO al Apple, Steve Jobs, este cunoscut pentru standardele sale ridicate, în special când venea vorba de carieră. Un fost angajat al companiei, care a lucrat timp de 12 ani acolo la Apple, a dezvăluitb motivul pentru care angajații nu luau niciodată masa cu șeful lor.

Steve Jobs își motiva în permanență angajații să lucreze din greu pentru a fi pregătiți în orice moment. Jobs a luat foarte în serios aceste valori, potrivit lui David Black.

Fostul angajat a dat din casă. El a spus că atunci când Jobs îşi lua prânzul, angajaţii îşi terminau pauza cu 15-20 minute pentru a nu se întâlni cu geniul IT. Dacă acest lucru se întâmpla, inevitabil îți era adresată întrebarea „La ce lucrezi acum?”.

Citește și
colaj de fotografii cu Florin Opriţescu, care a murit la 42 de ani.
Florin Opriţescu a murit la 42 de ani. Era cel mai cunoscut actor român care juca în producţii spaniole: Un gigant cu inimă de aur
Florin Opriţescu a murit la 42 de ani. Era cel mai cunoscut actor român care juca în producţii spaniole: Un gigant cu inimă de aur
geena davis, imbracata in blugi mai largi decat ea, coboara din masina desculta, si poarta pe cap o esarfa albastra
Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy
Actrița Geena Davis, neglijentă și cu picioarele goale, la cumpărături. Cum arată actrița după divorțul de Reza Jarrahy
colaj de fotografii cu nicole cherry care a nascut o fetita sambata
Cum arată Nicole Cherry după naștere. Artista s-a filmat pe patul de spital și a vorbit tuturor despre fiica sa
Cum arată Nicole Cherry după naștere. Artista s-a filmat pe patul de spital și a vorbit tuturor despre fiica sa
Mai multe articole

Pentru Jobs, era normal să discute despre proiectele de la muncă în timpul liber.

Echipa de resurse umane de la Apple a povestit chiar o întâmplare cu un intern care a ajuns în lift cu Jobs. Când acesta l-a întrebat la ce lucrează și tânărul i-a spus că se ocupă de un proiect, el a cerut de asemenea să vadă proiectul chiar în acel moment.

"De aceea pur și simplu nu îți doreai să fii lângă Steve", a spus fostul angajat Apple pentru BusinessInsider.

Steve Jobs a fost unul dintre cei mai importanți oameni ai planetei, iar pentru aportul adus la îmbunătățirea lumii în care trăim el a fost omagiat în anul 2013 prin filmul Jobs, în care a fost interpretat de către Ashton Kutcher, așa cum este prezentat de Wikipedia.

Cariera în afaceri a lui Jobs a contribuit la formarea mitului întreprinzătorului inteligent și individualist din Silicon Valley care este preocupat de designul produsului și importanța crucială pe care o are aspectul estetic al produsului în cucerirea clienților. Munca sa de dezvoltare de produse care sunt atât de funcționale cât și elegante i-au adus o reputație la care mulți admiratori fac referință.

Jennifer Aniston aproape a pierdut rolul din “Friends” în fața ei. Ce actriță susține că a fost prima alegere pentru Rac... O mai știi pe Julia Volkova, fosta membră a trupei t.A.T.u? Ce mai face și cum arată acum...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri