Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Familia lui Dani Oțil s-a mărit! Un nou membru și-a făcut apariția în casa matinalului

Familia lui Dani Oțil s-a mărit, iar vestea i-a bucurat foarte mult pe admiratorii prezentatorului. Anunțul a fost făcut la o zi după aniversarea vedetei.

Dani Oțil

Captură Instagram

Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de la noi. Carismatic, haios, simpatic, vesel și mereu pus pe șotii, matinalul este îndrăgit de foarte mulți admiratori care îl urmăresc atât la televizor cât și pe conturile sale de socializare.

citește și : Noua pasiune a lui Dani Oțil! Cum își umple vedeta timpul liber. Imagini care te vor sensibiliza! |FOTO

Recent, Dani a împlinit frumoasa vârsta de patruzeci de ani, iar cu această ocazie a organizat o petrecere de pomină la care au participat numeroși artiști. Momentul a fost împărtășit pe rețelele de socializare ale prietenilor lui, care au participat la eveniment, unde admiratorii s-au putut bucura de imagini.

Nu mai este un secret faptul că Dani este un mare iubitor de animale. Nu de puține ori, matinalul și-a arătat public dragostea față de necuvântătoare.

Familia lui Dani s-a mărit

La o zi după marele eveniment, Dani a postat un scurt video pe contul său de socializare, în care apare cu o pisică în brațe. Prezentatorul susține că a adoptat-o în urmă cu o zi și deja sunt prieteni.

Este celebru, carismatic, foarte îndrăgit și apare zilnic la televizor! Recunoști personajul? |FOTO

Imaginea i-a înduioșat pe urmăritorii vedetei, care au apreciat în număr extrem de mare postarea.

Cuvintele sunt de prisos, iar imaginile grăiesc mai mult decât o mie de cuvinte.

"Ea este Gălușcă. Aseară am adoptat-o și astăzi părem să fim chiar prieteni",spune Dani în video-ul postat.

#gălușcă 🤗

O postare distribuită de dani otil (@daniotil) pe

Are mușchi și un corp bine lucrat! Dar stai sa vezi cum se antrenează Dani Oțil! Gabriela este cea care îl ajută! | Video

Dani Oțil iubește animalele

În urmă cu ceva timp, Dani al nostru, ne-a mai arătat partea sa sensibilă. El a postat pe rețelele de socializare niște fotografii în care se joacă, îmbrățișează și mângâie niște drăgălășenii pufoase, de diverse culori si forme. Fie negre, galbene, roșcate sau albe, pufoșeniile lui Dani au făcut senzație și au reprezentat deliciul fanilor care îl urmăresc pe Instagram și Facebook. De la boboci de gâscă, la pisicuțe pufoase irezistibile sau cățelul alb, toate au reprezentat jucăriile prezentatorului, pe care le-a prezentat și fanilor, prin intermediul contului său de socializare.

Recomandari