Antena Căutare

"Fata cu părul de foc!" Oamenii cred ca au descoperit-o pe sosia Mădălinei Manole. Vocea sa dă fiori celor care o ascultă | VIDEO

Oamenii cred ca au descoperit-o pe sosia Mădălinei Manole. Cum arată și cum cântă tânăra fermecătoare pe nume Livia Crudu.

colaj foto cu madalina manole Galerie
"Fata cu părul de foc!" Oamenii cred ca au descoperit-o pe sosia Mădălinei Manole. | Captură Video

S-au așternut mai bine de 13 ani de la trecerea în neființă a celei supranumite “Fata cu părul de foc”. Mădălina Manole a apus în anul 2010, însă memoria nu i-o va putea șterge nimeni. Și până astăzi glasul său lasă ecou în sufletele celor care o ascultă, mulți cred că este greu de imitat și de găsit o voce ca cea care reușea să electrizeze publicul de la primul cuvânt.

Citește și: Ce a filmat pe cer fratele Mădălinei Manole la 13 ani de la moartea artistei. Semnul pe care l-ar fi primit: „Primul 14 iulie...”

Cine este femeia considerată sosia Mădălinei Manole. Nu doar vocea, ci și fizionomia o apropie de "Fata cu părul de foc"

Există însă și voci care alină dorul de Mădălina Manole, ba chiar tinere ale României care se apopie nu doar vocal, ci și fizic de “Fata cu părul de foc”. Printre ele se numără Livia Crudu, o femeie de o frumusețe rară, având parcă în trăsăturile sale finețea artistei Mădălina Manole. Pe lângă asemănarea izbitoare, vocea sa provoacă fiori oamenilor care o ascultă. Mulți dintre cei care o urmăresc pe platforma de socializare TikTok spun că este vocea Mădălinei Manole.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Ce s-a ales de fiul Mădălinei Manole. Petru Mircea Jr. avea doar un an când și-a pierdut mama

Livia Crudu interpretează cu aceeași pasiune pe care publicul o regăsea în aparițiile Mădălinei Manole și prin munca sa reușește să țină vie memoria artistei. Reacțiile următorilor săi nu au întârziat să apară la videoclipurile postate de ea: “Dor eu aud puțin din vocea Mădălinei Manole?”/”Wow, efectiv îți mulțumesc că exiști, mi-ai oferit un sentiment greu de explicat! Ești DIVINĂ”/”Cel puțin dacă asculți fără s-o vezi pe această talentată doamnă juri că e Mădălina Manole”/”Seamana si fizic puțin cu Madalina”/”Oooooo piele de găină! Mădălina Manole cu alt chip de înger blând!”/”jur că parcă aud pe Mădălina! Și răguseala ei specială o ai!”/”Nu numai vocea ii seamănă ci și fizionomia!”/”piele de găină,fara cuvinte....”.

Citește și: Ce mai face Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea artistei. Bărbatul și-a refăcut viața cu o altă femeie

Au trecut 13 ani fără Mădălina Manole. Pentru apropiaţi, sunt nouă ani de gol şi durere, în care nu au reuşit să-şi explice ce a determinat-o pe artistă să-şi pună capăt vieţii atât de brutal. Chiar în ziua în care împlinea 43 de ani, ar fi băut o otravă comandată de pe internet.

Chiar dacă au trecut 13 ani de la decesul artistei, cauza morţii fiind stabilită sinuciderea, fratele acesteia, Marian, nu are linişte şi nu crede deloc în această variantă. Marian Manole este convins că soțul Mădălinei, Mircea Petru, are legătură cu moartea artistei și încearcă acum să demonstreze asta. În demersul lui a cooptat avocaţi şi criminalişti, care au găsit multe nereguli în dosarul morții Mădălinei și au explicat că există suficiente probe pentru redeschiderea dosarului.

Citește și: Astrologul Mădălina Manole a murit. Vestea tristă a fost anunțată de apropiații săi în mediul online

Suferința peste care Mirabela Dauer nu a putut trece nici până astăzi. Are legătură cu o persoană iubită care a încetat ... Prima reacție a lui Cătălin Bordea după zvonurile că Livia, fosta lui soție, ar avea un nou partener. Ce a transmis come...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x