Femei celebre care fac mai mulți bani decât soții lor. Unele dintre ele au o avere de 100 de ori mai mare decât partenerii

Exemplele de femei celebre care fac mai mulți bani decât soții lor pot fi înșirate pe pagini întregi. Sunt frumoase și talentate, așa că reușesc să obțină contracte în mai multe zone care le aduc bani frumoși în casă. Unele dintre ele au o avere și de 100 de ori mai mare decât partenerii lor.

Femei celebre care fac mai mulți bani decât soții lor. Unele dintre ele au o avere de 100 de ori mai mare decât partenerii lor

Getty Images

Au apus vremurile când doar bărbații erau cei care aveau venituri și întrețineau familia. În ziua de azi, dacă ar fi să privim la multe dintre cuplurile celebre internaționale, femeile sunt cele care aduc mai mulți bani în casă chiar dacă bărbații câștigă și ei foarte bine.

Femei celebre care fac mai mulți bani decât soții lor

Sunt femei celebre care au o avere chiar și de 100 de ori mai mare decât partenerii lor. De la Jennifer Lopez la Dua Lipa, aceste femei chiar știu cum să-și câștige banii și reușesc să își depășească partenerii la venituri, nu că ar fi vreo competiție între ei.

Taylor Swift și Joe Alwyn

Nu mai este niciun secret că Taylor Swift are o avere estimată la 400 de milioane de dolari și că produce în jur de 150 de milioane de dolari anual, pe când iubitul ei, actorul Joe Alwyn, deține o avere de doar patru milioane de dolari.

O diferență enormă între averile lor, dar care nu se reflectă nicicum în relație. Starul pop Taylor Swift pare tot mai îndrăgostită de Joe Alwyn și se pare că în curând își vor uni destinele și la biserică. Cântăreața a declarat recent că se vede căsătorită cu Joe Alwyn.

Katy Perry și Orlando Bloom

Și Katy Perry, și Orlando Bloom sunt amândoi la fel de celebri. Bloom are cu siguranță o carieră remarcabilă, atât că partenera lui a reușit să meargă pe un trend ascendent și să își crească veniturile tot mai mult odată cu timpul. Încă de când a făcut furori cu hit-ul „I kissed a girl” în 2008, Katy Perry nu s-a oprit din lansat piese și din mers prin turnee, ba chiar a semnat un contract prin care a devenit jurat într-o emisiune de succes, American Idol.

Orlando Bloom, pe de altă parte, a făcut cei mai mulți bani cu rolurile din Stăpânul inelelor și Hobbitul.

Dua Lipa și Anwar Hadid

Dua Lipa este artist pop și fotomodel, care și-a început cariera în Marea Britanie, dar a reușit rapid să depășească granițele și să ajungă celebră în toată lumea.

Cântăreața se întâlnește în prezent cu Anwar Hadid, fratele renumitelor surori Hadid, Bella și Gigi, supermodele internaționale cu milioane de fani. Și Anwar Hadid este la rândul lui model, atât că averea lui este estimată la doar patru milioane de dolari, iar cea a iubitei lui, Dua Lipa, la 16 milioane de dolari.

Gwen Stefani și Blake Shelton

Dintre Blake Shelton și Gwen Stefani, ea este cea care are mai mulți bani, dar diferența nu este prea mare. Averea lui Gwen Stefani ajunge undeva la 150 de milioane de dolari, iar a lui, la 100 de milioane de dolari.

Gwen Stefani a făcut carieră cu trupa No Doubt, iar apoi artista a ales să își continuie singură drumul în muzică. Soțul ei este cântăreț de muzică contry. Amândoi sunt jurați la emisiunea The Voice.

Jennifer Lopez și fostul ei iubit, Alex Rodriguez

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, atât Jennifer Lopez cât și Alex Rodriguez, unul dintre cei mai mari jucători din istoria baseball-ului, au averi impresionante, însă cântăreața este cu mult mai sus financiar decât fostul ei iubit. JLo ar avea în conturi în jur de 400 de milioane de dolari, iar Rodriguez, cu vreo 50 de milioane mai puțin...

Citește și: Fotografii sunt mereu pe urmele lui. Alex Rodriguez, slăbire dramatică după despărțirea de JLo

Ultimele știri