Fetița Alinei Pușcaș crește văzând cu ochii. Cum arată micuța Iris

Alina Pușcaș, frumoasa prezentatoare a emisiunii Te cunosc de undeva!, este proaspăta mămică a unei fetițe superbe.

Fetița Alinei Pușcaș crește văzând cu ochii. Cum arată micuța Iris

Alina a devenit mămică pentru a treia oară acum un an când a născut-o pe frumoasa și poznașa Iris. Prezentatoarea TV mai are încă doi copii, pe Alexandru, în vârstă de 5 ani, și Melissa, în vârstă de 3 ani. Cu o siluetă suplă și un chip de adolescentă, frumoasa Alina se bucura de cele trei minuni ale sale împreună cu soțul ei Mihai Stoenescu. Cei doi sunt căsătoriți din 2017.

Micuța Iris crește văzând cu ochii, fiind mereu în preajma frățiorilor ei cu care se antrenază la joacă. Alina postează poze cu cei mici pe contul ei de Instagram unde are 305 mii de urmăritori. Frumoasa șatenă nu e doar mămică cu normă întreagă, dar continuă să își vadă și de carieră, fiind prezentatoarea emisiunii Te cunosc de undeva! alături de Cosmin Seleși.

🌺💕🌺 #babygirl #love

O postare distribuită de Alina Puscas - Stoenescu (@alina_puscas_) pe

La un an după ce a devenit mămică din nou, Alina are un corp de invidiat și asta datorită faptului că face mult sport. Indiferent cât de ocupată e, Alina nu neglijează mersul la sală, considerând că e foarte important să se mențină în formă. De asemnea, ea are grijă și de dieta sa, fiind atentă la ce mănâncă.

Ultimele știri