Căutare Live

Fetita de cinci ani a lui Tom Cruise, pe locul 21 in lume ca stil vestimentar

Suri Cruise, odrasla de doar cinci anisori a lui Tom Cruise si Katie Holmes, a fost clasificata de revista Glamour ca si " a 21-a cea mai bine imbracata femeie din lume", avand "cea mai ravnita garderoba de la Hollywood", relateaza The Sun.

Prematurul "fotomodel" este comparat cu celebritati de patru ori mai in varsta decat ea, precum Emma Watson sau Cheryl Cole, datorita emanciparii sale vestimentare. In loc sa se imbrace in costume cu personajul Disney preferat, Suri este surprinsa de paparazzi pe tocuri, data strident cu ruj si plina de accesorii.

Atentia oferita de mass-media nu a facut decat sa ii incurajeze parintii, astfel ca familia Cruise i-a asigurat micii rasfatate o garderoba in valoare de 2 milioane de lire sterline. Dressingul lui Suri gazduieste marci precum Armani, Dolce&Gabbana, Ferragamo si Marc Jacob.

Sursa: Antena3

foto: artocraft.blogspot.com

VIDEO! Beyonce danseaza la ora de sport... Dani Otil a inceput prost Ziua Barbatului...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri