Căutare Live

Fetița lui Gianluca Vacchi a suferit o operație. În ce stare se află micuța și ce mesaj a transmis milionarul

Gianluca Vacchi, milionarul în vârstă de 53 de ani, a devenit un mândru tată de fată, după ce iubita lui, cu 28 de ani mai tânără a născut primul copil în urmă cu câteva luni. Micuța Jerusalema a trecut printr-o operație, de curând. Cum se simte și ce mesaj a transmis tatăl său.

Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca

Instagram/Gianluca Vacchi

Sharon Fonseca, în vârstă de 26 de ani i-a făcut cea mai mare bucurie afaceristului după i-a adus pe lume o fetiță pe care au ales să o numească Jerusalema.

Problemele nu lipsesc nici de la case mai mari, fetița italianului a avut nevoie de o operație urgentă. Se pare că starea de sănătate a Jerusalemei nu a fost una chiar bună. Micuța a fost operată și din fotografia postată de Gianluca se poate vedea că are brațul pus pe o atelă.

Care este starea de sănătate a fetiței lui Gianluca Vacchi și ce mesaj a transmis milionarul

La scurt timp după nașterea copilului lor, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au povestit că fetița lor s-a născut cu un defect.

Proaspătul tătic povestea că fiica lor s-a născut cu o mică problemă de sănătate: avea gură de lup. Conform experților, un bebeluș se poate naște cu acest defect facial dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter. Deși au crezut că au scăpat de probleme, nu a fost chiar așa.

Citește și: Soția lui Gianluca Vacchi împlinește frumoasa vârstă de 26 de ani. Cât de sexy e Sharon la 3 luni după ce a născut

De curând, Milionarul le-a dat emoții tuturor după ce s-a pozat cu micuța sa în brațe și au observat că aceasta are brațul bandajat pentru a nu își duce mânuțele la gură. Acesta a povestit clipele groaznice prin care au trecut cei doi când fetița lor se afla pe mâna medicilor.

Ea a fost supusă unei intervenții pentru a repara "gura de lup". Intervenția chirurgicală modifică cerul gurii și suturează mușchii feței care nu s-au închis în mod natural în timpul dezvoltării din uter.

"La începutul acestei săptămâni, am avut o intervenție chirurgicală a osului palatin (n.r cerul gurii). A fost o săptămână foarte provocatoare și emoționantă pentru noi și vă puteți imagina cum a fost și pentru ea ... ca bebelușul tău să treacă prin ceva atât de grav ca o intervenție chirurgicală, îți zguduie întreaga lume ca părinte. Îngerul nostru nu încetează să ne uimească! A fost atât de curajoasă, calmă și dulce prin toate câte a trecut, încât mă face atât de mândru să fiu tatăl ei! Cu lacrimi în ochi, vă spun că inima mea se îndreaptă către toți părinții care trec prin experiențe ce țin de sănătatea copilului lor! Sper să fiți întotdeauna protejați. Acum suntem acasă. Suntem atât de recunoscători și binecuvântați!", a scris Gianluca Vacchi pe Instagram.

Milionarul și iubita lui au dezvăluit că Blu Jerusalema a fost născută prin cezariană după ce Sharon a stat 3 zile în travaliu. Frumosul model spune despre soțul ei că a plâns foarte mult după ce a venit pe lume micuța lor fetiță.

Citește și: Cum o tunde și aranjează Gianluca Vacchi pe fetița sa. Imagini după ce a mărturisit că s-a născut cu gură de lup

Acum după ce a venit fata, milionarul încearcă să își facă mai mult timp pentru frumoasa lui familie, dedicându-se creșterii fetiței și fiind mereu aproape de soția lui căreia îi oferă tot sprijinul. Sharon a recunoscut să trece printr-o perioadă dificilă pentru că încă se reface după operația de cezariană. Proaspăta mămică uită și de telefon și de nevoile ei personale, ocupându-se doar de minunata ei fetiță.

Gianluca Vacchi este extrem de cunoscut in Italia si nu numai. Nu este actor sau un showman, ci un om de afaceri extrem de bogat, un mostenitor al unui imperiu mondial al unei multinationale de ambalaje, iar averea lui se invarte in jurul unui cifre cu sase zerouri. De asemena, milionarul italian este cunoscut pentru petrecerile de pomină pe care le organiza în cele mai exclusiviste locații, iar femeile roiau în jurul lui.

Vachhi a ajuns în centrul atenției datorită stilului său de viață petrecăreț și extravagant, dar și felului în care arată. Pare că timpul a stat în loc pentru milionar, care la o vârstă destul de înaintată are un trup sculptat și un chip aproape natins de riduri.

Gestul lui Meghan Markle în ziua înmormântării Prințului Philip. Cum îl va omagia aceasta pe soțul Reginei Elisabeta a I... Înmormântarea Prințului Philip. Momentul în care Regina Elisabeta a II-a nu și-a mai putut reține lacrimile...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x