Fetițele Danei Budeanu s-au întâlnit cu Jennifer Lopez, iar paparazzi internaționali au imortalizat momentul. Cum arată

Fetele Dani Budeanu s-au întâlnit cu Jennifer Lopez, pe un iaht. Una dintre gemene s-a dus și a îmbrățișat-o pe diva internațională, iar paparazzi au surprins-o din mai multe unghiuri. Ce a scris presa din afară despre eveniment.

Dana Budeanu

Instagram/ danajustlove

Dana Budeanu este într-o vacanță binemeritată alături de gemenele sale, în Europa. Prin primbările sale în locuri exclusiviste, creatoarea de modă și fiicele sale au avut ocazia de a fi la bordul aceluiași iaht, cu Jennifer Lopez, care se afla alături de Ben Affleck.

Paparazzi au surprins-o pe cântăreață în timp ce se îmbrățișa cu o tânără domnișoară. Imaginile cu JLo s-au viralizat în presa internațională, mai ales că diva nu își ascunde relația cu Ben. Dana Budeanu a preluat o parte dintre imagini pe paginile sale oficiale de Facebook și Instagram.

Întâlnirea dintre fetele Danei Budeanu cu Jennifer Lopez. Cum arată una dintre adolescente

Creatoarea de modă a dat de înțeles că în imagini se află una dintre fiicele sale, care extrem de încântată a strâns-o la piept pe una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete la nivel internațional.

JustJeard a scris despre momentul în care JLo își arată afectivitatea față de membrii vasului: "Actrița și cântăreața, în vârstă de 52 de ani, și-a luat rămas bun de la întregul echipaj de pe puntea iahtului și a fost văzută oferind îmbrățișări și făcând poze cu anumiți membri ai echipajului înainte de a pleca la aeroport, pentru un zbor privat înapoi în Statele Unite".

Una dintre gemenele Danei Budeanu a îmbrățișat-o strâns pe Jennifer Lopez, iar mama sa a postat imaginile în mediul online.

Adolescenta în vârstă de 17 ani, care apare în fotografii, este îmbrăcată lejer și are părul prins într-un coc. Aceasta este foarte încântată că poate fi alături de cântăreața internațională și i se citește pe chip bucuria.

Citește și: Dana Budeanu s-ar fi logodit? Cum arată "inelul de logodnă" purtat pe degetul inelar și ce spune despre el

Citește și
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
Kamara în două ipostaze diferite, alături de fiul său și fosta soție
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Leon, fiul lui Kamara, a fost operat pentru a șaptea oară. Ce a dezvăluit artistul despre starea de sănătate a băiețelului
Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Liviu Vârciu, prima apariție la televizor alături de fiul său. De ce l-a ținut artistul ascuns de luminile reflectoarelor
Mai multe articole

Fetițele Danei Budenau rar sunt văzute la chip și asta pentru că mama sa le protejează foarte mult. Din declarațiile sale în verdicte, aceasta a spus că cele două minuni ale sale nu își pierd vremea pe telefon sau conectate la internet pentru că nu le dă voie. Acestea sunt pasionate de fotabl și sunt focusate pe dezvoltare.

Faimosul designer stârnește mereu controverse, fiind unul dintre cei mai importanți critici de modă din România. De curând, creatoarea de modă și-a lansat propria aplicație unde publică știri de actualitate, atât despre modă și ultimele tendințe, cât și despre evenimentele din țară și din afară.

Citește și: Cine e și cum arată presupusul logodnic al Danei Budeanu. Creatoarea de modă își ține relația departe de ochii curioșilor

Dana Budeanu, fostă Guțilă, este fosta soție a jurnalistului Radu Ion Budeanu, fondatorul publicațiilor Ciao și CanCan. În prezent, acesta este căsătorit cu Cristina Săvulescu. Dana Budeanu și fostul soț s-au cunoscut când el avea 21 de ani, iar ea 22 și s-au iubit foarte mult. Din nefericire, ei au divorțat în urmă cu 8 ani. Din acest mariaj, Dana Budeanu are două fete.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri