Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Fiica lui Edith Gonzalez era la școală când mama ei s-a stins! Televiziunea publică n-a difuzat știrea până când adolescenta n-a aflat vestea

Actrița de telenovele Edith Gonzalez s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, la trei ani după ce a aflat că suferă de cancer ovarian. A lăsat în urmă o fiică de 14 ani și un soț, care i-a fost aproape în ultimii ani de viață. 

Actrița de telenovele Edith Gonzalez s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, la trei ani după ce a aflat că suferă de cancer ovarian. A lăsat în urmă o fiică de 14 ani și un soț, care i-a fost aproape în ultimii ani de viață.

A murit Edith Gonzalez! Actrița avea 54 de ani și fusese diagnosticată cu cancer

Actrița de telenovele s-a stins din viață joi dimineață, la câteva ore după ce a fost internată de urgență în spital, în urma unor complicații făcute din cauza cancerului. Familia a fost cea care a decis să o deconecteze de la aparatele care o țineau în viață, în timp ce fiica ei, Constanza, se afla la colegiu.

De asemenea, televiziunea națională s-a abținut să difuzeze știrea despre decesul vedetei până în momentul în care rudele familiei au ajuns la școala unde învăța Constanza.

Edith Gonzalez, mesaj emoționant: „ Este iubirea vieții mele...”

Edith Gonzalez avea o relație frumoasă cu fiica ei, dovadă fiind și postările frecvente de pe rețelele de socializare: ”O fetiță foarte bună, bândă, cu o inimă mare”, spunea actrița.

Ultima fotografie cu Edith Gonzalez în viață! Nimic nu prevestea moartea actriței: ”Schimbarea începe din inima ta!”

În plus, se pare că aceasta își dorea să fie alături de fiica ei în momentul în care împlinea 15 ani, în luna august: ”N-a apucat să-i îndeplinească visul Constanzei. Voia să-i aniverseze cei 15 ani, voia să fie o petrecere mare, conform tradiției, la care toată lumea să fie îmbrăcată de gală”, a povestit Vanessa Claudio, notează eluniversal.com.mx.

În august 2016, actrița mexicană Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Starea ei a fost extrem de gravă, vedeta trecând printr-o intervenție de histerectomie totală și ședinte de chimioterapie.

Actrița Edith Gozalez, care era născută pe 10 decembrie 1964, era una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele în anii 90. Rolul cu care iubitorii de telenovele din România și-o amintesc cel mai bine este „Salome”. Edith Gonzalez are o fată, Constanza, născută în 2004. Ea era măritată, din 2010, cu Lorenzo Lazo Margáin.

Recomandari