Căutare Live

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis prezentatorul și cum o alintă pe Ianca

Razvan Simion a postat o serie de imagini adorabile cu fiica sa din compilărie și i-a transmis un mesaj emoționant, în mediul online, cu ocazia Majoratului.

Razvan Simion a postat o serie de imagini adorabile cu fiica sa din compilărie și i-a transmis un mesaj emoționant, în mediul online, cu ocazia Majoratului.

Instagram

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Ianca s-a transformat într-o adolescentă frumoasă, dar pentru un tată de fată este greu de acceptat că micuța lui a ajuns deja la vârsta majoratului. Cu această ocazie, prezentatorul TV a postat o serie de imagini adorabile din urmă cu 18 ani și i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale din prima căsnicie.

Răzvan Simion, mesaj emoționant pentru fiica sa de majorat. Cum o alintă pe Ianca

Într-un interviu acordat recent, Răzvan Simion a dezvăluit că este un tată de fată mult mai relaxat decât și-ar fi imaginat. Cu toate acestea, el este mereu un sprijin pentru fata sa și îi este mereu alături, atunci când are nevoie de el.

Ianca nu mai este demult doar in ghemotoc ce îi încăpea în palme tatălui său, dar asta nu schimbă cu nimic situația. Ea este și va rămâne întotdeauna fetița lui Răzvan Simion. Deși relația dintre el și mama Iancăi s-a încheiat în urmă cu mai multi ani, prezentatorul TV are grijă să nu îi lipsească nimic fiicei sale și se asigură că petrec timp de calitate împreună.

Acum, cu ocazia aniverării sale, prezentatorul de la Neatza a postat o serie de imagini cu el și cea mică și i-a provocat pe urmăritorii săi din mediul online să găsească diferențele. Pozele sunt însoțite și de un mesaj înduioșător, însă un alt detaliu a mai atras atenția.

Citește și: Fiica lui Răzvan Simion, apariție îndrăzneață pe iaht. Cum s-a lăsat fotografiată Ianca Simion în costum de baie

Mesajul emoționant al lui Răzvan Simion pentru fiica sa, care tocmai a împlinit 18 ani, se termină cu: „La mulți ani, Prințesa Căpșunică”, modul în care prezentatorul o alintă pe Ianca.

„S-au scurs 18 ani între cele doua fotografii. Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel! La mulți ani, Prințesa Căpșunică! La mulți ani, @ianca.simion”, este mesajul complet pe care acesta l-a scris pe Instagram, alături de fotografiile surprinse de-a lungul celor 18 ani.

Nici actuala iubită a lui Răzvan, nu a lăsat să treacă neobservat acest moment important din viața fiicei partenerului ei. Daliana Răducanu i-a făcut urările prin intermediul unui Insta Story.

„La mulți ani, „Prințesini! Să te înconjori mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, vioiciunea, bunătatea și frumusețea. „Te iubește mama Dali”, a fost urarea acesteia, semn că Ianca și partenera tatălui ei au o relație extrem de apropiată.

Răzvan Simion este un tată de fată relaxat

Matinalul are o relație extrem de apropiată cu cei doi copii ai săi și se consideră „incredibil de evoluat spiritual” și de open minded. Mai mult, într-un interviu acordat recent, el spune că este mult mai relaxat decât s-ar fi așteptat să fie în această postură.

Citește și: Răzvan Simion, imagine rară alături de Daliana Răducan, realizată chiar de Ianca Simon. Cum i-a surprins fiica prezentatorului

Raăzvan Simion susține că, de-a lungul timpului, atitudinea sa față de această situație s-a schimbat și acum este împăcat cu faptul că nu o să îi mai aibă prea mult timp prin preajmă.

„De ce să nu îmi vină să cred că am copiii așa mari? Ce mi i-a făcut altcineva? Asta e o unitate de măsură a experienței pe care o ai tu în viață. Faptul că ți-au crescut copiii și problemele s-au schimbat. Se spune: copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mai mari. Eu nu am avut nici probleme mici, nici probleme mari cu ei.

Acum e adevărat că avem în vară majoratul, avem chestii. Sunt incredibil de evoluat spiritual pentru ce mă gândeam eu că o să fiu. Sunt foarte docil, chiar aș putea spune, fără să fiu prost în a aprecia relațiile ei. Eu mă gândeam, când era ea mai micuță, că o să fac ca toți dracii, dar nu. Sper să mă țină chestii asta. Chiar ea mi-a zis că sunt surprinzător de calm”, a povestit prezentatorul TV pentru EGO.ro.

Ce familie frumoasă are Magicianul Robert Tudor. Cum arată soția și copiii lui... Flick și Denisa Filcea și-au botezat fiica într-un loc total special. Primele imagini de la creștinarea micuței Eva-Mari...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x