Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Fiica vitregă a lui Jorge, imagini incenidare din vacanță. Cât de bine arată Ilinca în costum de baie

Jorge are o fiică vitregă care întoarce toate privirile. La cei 18 ani ai săi, Ilinca este o tânără superbă.

Cum arată în costum de baie Ilinca, fiica vitregă a lui Jorge

Instagram

Jorge este tatăl a trei copii: Karina, David și Ilinca. Karina are 11 ani și este fiica artistului dintr-un mariaj precendent cu Alina Laufer. David este băiețelul său din căsnicia cu actuala soție Ramona Podea, iar Ilinca este fiica soției dintr-o relație anterioară.

George Papagheorghe, cunoscut cu numele de scenă de Jorge, se bucură teribil când reușește să-și aducă toți trei copiii împreună. Cei trei frați se înțeleg de minune și se bucură când ajung să-și petreacă timpul împreună.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Jorge, un număr de circ ”perfect” la înălțime. Cum a zburat prin aer cu partenera sa

Karina a locuit o perioadă în Miami, alături de mama ei și de soțul acesteia Ilan Laufer. În urmă cu câteva luni, Alina și Ilan au decis să revină în România, așa că Jorge își poate vedea fiica și mi des decât înainte. Alina Laufer urmează să aducă pe lume un frățior sau o surioară pentru Karina.

Ilinca este sora mai mare a lui David și sora vitregă a Karinei. Tânăra are 18 ani și este o prezență încântătoare pe rețelele sociale.

Cum arată Ilinca, fiica vitregă a lui Jorge

Ilinca s-a fotografiat în vacanța din Zanzibar purtând un costum de baie întreg, decoltat, cu model animal print.

De asemenea, adolescenta a postat și imagini în care poartă un costum de baie alb, la fel de sexy, care îi scoate în evidență atuurile fizice.

Citește și: Invitat special la Te cunosc de undeva! Jorge se transformă în Azis - Saint Tropez"

Tânăra de 19 ani este extrem de talentată în tainele machiajului. Este makeup artist și deține un canal de YouTube în care încearcă fel de fel d ecombinații de culori.

Deși nu este fiica lui biologică, Jorge o iubește pe Ilinca la fel de mult ca pe David și Karina.

„ Trei este un număr magic, chiar dacă doar doi sunt ai mei, de sânge, o iubesc la fel de mult și pe Ilinca, stăm împreună și ne bucurăm de viață în fiecare zi. Nu ești niciodată pregătit să fii parinte. Mereu te ia prin surprindere. La noi e nebunia mai mare în sensul că acum avem discuții existențiale cu Ilinca (18 ani), după jumătate de oră ne jucăm cu David (3 ani) cu mașinutele și ne uităm la desene, iar după o oră vorbim cu Karina”, spunea Jorge anul trecut pentru Libertatea pentru femei.

Jorge și Ramona au o căsnicie minunată împreună

În ceea ce priveșt emariajul său, Jorge, în vârstă de 38 de ani este căsătorit de 7 ani cu Ramona, care este cu 10 ani mai mare.

La 48 de ani, soția lui Jorge este într-o formă fizică de invidiat.

„Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide”, a declarat Jorge, conform click.ro.

Recomandari