Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Jorge, un număr de circ ”perfect” la înălțime. Cum a zburat prin aer cu partenera sa

În ediția a 8-a a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, invitații au fost puși să facă parte din spectacolul ținut de Circo Bellucci, iar Jorge a reușit un număr de circ ”perfect”. Iată cel mai apreciat moment al serii

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Jorge, un număr de circ ”perfect” la înălțime. Cum a zburat prin aer cu partenera sa Galerie
Poftiți la circ 2020, ediția 8. Jorge, un număr de circ ”perfect” la înălțime. Cum a zburat prin aer cu partenera sa

În această săptămână la „Poftiți la circ” este mult de muncă, iar invitații trebuie să participe și la spectacolul realizat de Circo Bellucci. Pentru o seară ca la carte, echipa depune eforturi în fiecare zi cu scopul de a realiza toate sarcinile date.

Partea cea mai grea vine atunci când invitații sunt nevoiți să învețe mișcări pe care componenții trupei de circ le-au deprins în ani de antrenamente.

Pentru Jorge, însă, lucurile au fost foarte ușoare, pasionat de "aventură", invitatul a reușit să facă un număr excepțional cu partenera sa, la înălțime.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Deșteptare cu năbădăi pentru Liviu Vârciu. Ce s-a întâmplat când Nea Marin a intrat cu un cuțit

Jorge, un număr de circ ”perfect” la înălțime

Deși nu a mai făcut niciodată un astfel de număr, Jorge a impresionat cu măiestria momentului său. Exercițiul nu a fost deloc simplu, dar cu toate acestea el și cu partenera sa, Tatiana, au creat un show cu totul senzațional, care a lăsat cu gurile căscate întreaga echipă, dar și publicul.

"Ne-am sincronizat perfect! Eu și Tatiana am făcut super show!", spune Jorge.

În foarte scurt timp, Jorge a învățat rapid tehnicile de a se ține agățat de eșarfele care au scopul de a-l ridica la foarte mare înălțime, iar de acolo i-a mai rămas de învățat coregrafia.

Artistul și-a executat numărul pe hitul său "Nimeni nu-i perfect" și a încheiat momentul în ropote de aplauze atât din partea publicului, cât și din partea colegilor.

"Singurul moment cât am început să tremur a fost după ce s-a terminat, de la încărcătura momentului. Super adrenalină!", spune Jorge după ce a ieșit de pe scena circului Bellucci.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 8. Bătaie cu mâncare într-o cofetărie. Cum au ajuns Liviu Vârciu și Nea Marin să se bată cu tort

Anul acesta, Nea Marin s-a întors în forță la mare și și-a pus în cap să dea o mână de ajutor prietenilor de la Circo Bellucci. Cu alai de vedete și cu multă ambiție, liderul emisiunii s-a pus pe multă treabă și organizează săptămână de săptămână un spectacol memorabil.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 8. Daniela Crudu, în genunchi la repetițiile de la circ. Ce mișcare i-a venit de hac... Poftiți la circ 2020, ediția 8. Daniela Crudu, număr periculos la circ! Ce a putut să facă în aer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x