Căutare Live

Filme celebre care au fost realizate în România. Ce actori mari au ajuns la noi în țară

Puțini stiu că multe dintre filmele lor preferate de la Hollywood au fost filmate chiar în România. Printre cele mai cunoscute filme de pe lista se numără Cold Mountain și The Expendables 3.

Numeroase filme celebre au fost filmate în România, pelicule cu actori faimoși în întreaga lume, precum Nicolas Cage, Sylvester Stallone și Nicole Kidman.

Multe filme au fost filmate în București și în Transilvania, însă numeroase alte locații deosebite din România au ajuns pe marile ecrane din toată lumea.

Ce producții cunoscute au fost filmate și în România

Pe lista producțiilor faimoase ce au fost filmate și în România se numără pelicule nominalizate la Oscar, pelicule care au încasat sute de milioane de dolari la box-office și filme realizate de regizori faimoși, precum Francis Ford Coppola.

The Dying of the Light, cu Nicolas Cage, a fost filmat și în București

Thriller-ul psihologic regizat pe Paul Schrade, lansat în anul 2014, îl are în rolul principal pe faimosul Nicolas Cage.

The Dying of the Light a fost filmat parțial în București și include secvențe realizate în locații faimoase, precum Palatul Parlamentului și Universitatea din București.

Cold Mountain, cu Nicole Kidman, Jude Law și Renée Zellweger a fost filmat aproape în totalitate în România

Filmul nominalizat la Oscar și regizat de Anthony Minghella a fost filmat în satul Reci și în București. Pentru filmări, Nicole Kidman, Jude Law, Renée Zellweger și Natalie Portman au venit în România.

The Expendables 3, cu Sylvester Stallone, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford și Arnold Schwarzenegger, a fost filmat parțial în București

Filmul continuă povestea grupului de mercenari, de această dată filmată și în București. În peliculă apar Sylvester Stallone, Antonio Banderas, Mel Gibson, Harrison Ford și Arnold Schwarzenegger și pot fi observate și cadre cu Centrul Vechi și Arcul de Triumf.

Hatfield and McCoys, o miniserie istorică cu Kevin Costner, a fost filmată în apropiere de Brașov

Miniseria produsă de History Channel a fost filmată aproape în totalitate în Transilvania, în apropiere de Brașov, unde munții Carpați au fost prezentați pe ecran drept Munții Apalași. În producția istorică apar Kevin Costner în rolul lui William Anderson Hatfield și Bill Paxton ca Randall McCoy.

Youth Without Youth (Tinerețe fără tinerețe), regizat de Francis Ford Coppola, a fost filmat și la Constanța

Bazat pe romanul cu același nume scris de Mircea Eliade, filmul regizat de Francis Ford Coppola include numeroase locații filmate în România, precum Constanța și Piatra Neamț. În film apar Tim Roth și actori români printre care se numără și Alexandra Maria Lara și Andi Vasluianu.

Vedete bănuite că și-au pus implant în posterior. Dive "dotate" mai ceva ca niște brazilience... Cele mai trainice cupluri din România. Vedete care demonstrează că iubirea adevarată poate exista în showbiz...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Catine.ro
Ultimele știri
x