Căutare Live

Prințesa Diana urma să joace în „Bodyguard 2”, alături de Kevin Costner: „Îi era teamă de un singur lucru”

Actorul Kevin Costner a dezvăluit, într-un interviu recent, că Prințesa Diana acceptase să interpreteze rolul principal feminin în al doilea film „Bodyguard”, dar că avea „o mare temere”.

Profimedia

Actorul Kevin Costner a dezvăluit, într-un interviu recent, că Prințesa Diana acceptase să interpreteze rolul principal feminin în al doilea film „Bodyguard”, dar că avea „o mare temere”.

„Producătorilor le-a plăcut foarte mult ideea de a face Bodyguard 2 cu Prinţesa Diana într-un rol similar cu cel jucat de Whitney. Timp de un an nu au ştiut foarte mulţi oameni despre acest plan”, a spus actorul Kevin Costner, într-un interviu pentru People TV.

Cea care a aranjat întâlnirea dintre actor și Prințesa Diana a fost Sarah Ferguson, Ducesa de York. Fosta soție a Prințului Charles a acceptat propunerea, dar avea o mare temere legată de felul în care va fi percepută, dacă ar fi fost nevoită să se sărute cu actorul.

„Îmi amintesc că a fost incredibil de drăguţă când m-a sunat să-mi pună întrebarea: «Vom avea o scenă în care ne sărutăm?» Am liniştit-o, i-am spus că probabil va exista şi aşa ceva, dar vom face astfel încât să fie bine”, a adăugat actorul.

La acea vreme, cu toate că era o femeie divorțată, viața ei, în special cea amoroasă, era în continuare atent supravegheată și criticată de presă și public.

Din nefericire, Prințesa Diana a murit înainte să primească scenariul filmului.

Spune-mi ce vezi ca să-ți spun ce fel de om ești! Primul lucru pe care îl identifici în imagine spune multe despre carac... „Școală cât mai multă!”. Cine a fost omul care a introdus Bacalaureatul în România, examenul pe care Eliade l-a numit „a...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri